Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

“We Will Unite”, met deze exclusieve Hardstyle veiling! Met deze slogan presenteert de Facebook-groep Dedicated to Hardstyle hun de opening van de veilingsite Serious Hardstyle Request! Op deze veiling zullen vanaf vandaag exclusieve items geplaatst worden – zoals hardstyle merchandise en nog veel meer – waar iedereen vanaf 1 november op kan gaan bieden.

Serious Hardstyle Request wordt de gezamenlijke actie van alle hardstyle liefhebbers over de wereld om geld in te zamelen voor de grootste Nederlandse goede doelen actie: 3FM Serious Request. Tussen 18 en 24 december zal het Glazen Huis te vinden zijn op het marktplein van Apeldoorn en wij gaan hier naartoe. Met jullie hulp kunnen wij een grote cheque meenemen om te doneren aan de inspanning om families te herenigen die ten prooi zijn gevallen aan oorlog. Meer details over het doel van 2017 kun je vinden op npo3fm.nl/seriousrequest.

Kom in actie en laat zien waarom wij de grootste familie van Nederland zijn, laat zien dat wij als liefhebbers, organisaties en artiesten voor iedereen klaar staan, en laat zien waar wij toe in staat zijn!

Haal exclusieve hardstyle items in huis met Serious Hardstyle Request

De beheerders van de groep zullen, met veel dank aan alle meewerkende organisaties, iedere dag nieuwe items gaan plaatsen. De manier van werken is als volgt:
– Item wordt geplaatst op de website
– De veiling van dit item begint 7 dagen later
– De veiling van dit item eindigt 3 weken later
– De winnaar krijgt na betaling hoe het verder afgehandeld zal worden. Dit zal volledig afhankelijk zijn van het gewonnen item.

Serious Hardstyle Request Hard News Flag

Iedereen die mee wilt bieden op de items is verplicht om een account aan te maken. Het is daarbij belangrijk dat de algemene voorwaarden ook eerst gelezen worden. Op deze manier
willen de beheerders problemen of teleurstelling voorkomen. Het is uiteindelijk allemaal voor het goede doel.

Naast de items die hun in samenwerking met organisaties hebben kunnen organiseren is er ook een mogelijkheid voor items vanuit de community. Heb jij dus nog oude CD’s, Merchandise, Boekjes of bandjes die geld zouden kunnen opleveren en bij jou op zolder stof liggen te happen? Stuur dan een mail naar SHR@DTHardstyle.com. Gelieve daarbij een duidelijke omschrijving van het product en de staat ervan aan te geven met een foto die gebruikt kan worden voor de website.

Wil jij op de hoogte blijven van alle items die verkocht gaan worden meld je dan aan voor het event: Serious Hardstyle Request 2017.

Reageren