Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Forbidden Island keert met de ultieme hardcore vakantie nog harder terug in Kroatië. Deze zomer zijn er nog meer feesten voor alle hardcore fanaten: met meer dan 40+ artiesten op het beroemde Zrće Beach.

LEES OOK: Major Conspiracy presenteert allereerste solo-event met BKJN: ‘G.V.D.’

Bij vakantiebestemming Forbidden Island draait het om zon, zee, strand en keiharde hardcore. Na een succesvolle eerste editie pakt BKJN Events dit jaar nog groter uit aan de Adriatische Zee, waar het alles uit de kast trekt op hét vakantieoord binnen de hardere stijlen. “4 days and nights filled with night long raves, unreal boat parties & iconic pool parties will make for the getaway of a lifetime!”

Het programma van Forbidden Island is opnieuw ontzettend vol, met onder andere headliners Angerfist, Miss K8 en Sefa. Want wie wil er nou niet feesten met alle soorten hardcore op een tropische oord? Het is een vakantie waar iedere hardcore-liefhebber spontaan de zomer in zijn bol van krijgt: met pool- en boat parties overdag en elke avond feesten bij de Mainstage.

De pool parties van onder andere BKJN vs. Partyraiser en All Girls Allowed zijn spetterend en de boat parties van Dr. Peacock’s – Trip To Zrće en Dimi & Major’s Floating Fiesta hebben uitstekende kapiteins aan boord. In 4 dagen komen hier meer dan 40 artiesten voorbij, waaronder Spitnoise, Bulletproof en vele anderen: bekijk het volledige programma hier.

“We’re taking you back to Hardcore Paradise”

Forbidden Island wordt gehouden van maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus 2023 in Kroatië. Op de officiële website vind je onder andere meer informatie en tickets: inclusief holiday packages waarmee je een zorgeloze vakantie boekt en alles voor je wordt geregeld (zoals een ticket voor alle 4 de dagen en een enorme keuze uit accommodaties).

Forbidden Island 2023 line-up

Angerfist
Dr. Peacock
Dimitri K
Miss K8
Partyraiser
Sefa
Abaddon
Angernoizer
AniMe
Barber
BillX
Bulletproof
Chaotic Hostility
Doris
Frenchcore Familia
Hatred
Hysta
Irradiate
JKLL
Juliëx
Jur Terreur
Major Conspiracy
Noxiouz
Rave Generators
Røza
Satirized
Soulblast
Spitnoise
STV
The Dark Horror
The Dope Doctor
The Sickest Squad
Trespassed
Yoshiko
Da Mouth of Madness
Mc Robs
Mc RG

Omslagfoto via Facebook-pagina Forbidden Island

Reageren