Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Wie van zon, zee en hardcore houdt, is deze zomer bij Forbidden Island aan het juiste adres. BKJN vertrekt namelijk naar het zonnige Kroatië, waar jij samen met je vrienden van je ultieme vakantie kunt genieten – vol uptempo en frenchcore aan het strand.

LEES OOK: Dr. Peacock dropt nieuw album ‘Medication Time’: “Music is a medicine, now it’s time for your Medication!”

BKJN presents Forbidden Island is 100% hardcore en wordt gehouden op het beroemde Zrće Beach: dé vakantiebestemming binnen de hardere stijlen. Hier kun je 4 dagen én nachten feesten aan het strand tot de zon opkomt en sta je midden op de open zee te gabberen tijdens de BKJN vs Partyraiser Boat party of die van Frenchcore Familia. Het is in september nog steeds zo’n 25 graden aan de Kroatische kust, met gloednieuwe appartementen- en hotels op loopafstand.

Inmiddels heeft BKJN Events de volledige line-up bekendgemaakt en deze lijst met namen drukt meteen zijn stempel op deze nieuwe traditie. Denk aan Dr. Peacock, Miss K8, Partyraiser en Sefa en nog héél veel anderen, die de vakantie met jou en je vrienden keihard zullen vieren. Check de volledige Forbidden Island line-up hieronder.

BKJN presents Forbidden Island line-up

Dr. Peacock
Miss K8
Partyraiser
Sefa
Abaddon
Andy The Core
Angernoizer
AniMe
Billx
Bulletproof
Chaotic Hostility
Cryogenic
Destructive Tendencies
Dimitri K
Doris
F. Noize
Frenchcore Familia
Hard Effectz
Irradiate
Jur Terreur
Major Conspiracy
Mr. Ivex
Offensive Rage LIVE
Røza
Scarphase
Soulblast
Sprinky
The Dark Horror
The Dope Doctor
The Sickest Squad
Trespassed
Yoshiko
Da Mouth of Madness
MC RG
MC Robs

“The Ultimate Hardcore Holiday awaits”

BKJN presents Forbidden Island wordt gehouden van 5 t/m 8 september in Kroatië. Ga voor tickets, appartementen (van groot tot klein) en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BKJN Events (@bkjnevents)

Omslagfoto via website Forbidden Island

Reageren