Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Het populaire uptempo evenement BKJN vs. Partyraiser staat voor de deur. Op 27 januari 2024 wordt de imposante SilverDome in Zoetermeer opnieuw het epicentrum voor uptempo liefhebbers. Komende editie draait alles om een gloednieuw thema: Blacklight.

LEES OOK: Peacock in Concert keert terug naar 013: “De sfeer is één en al ontlading”

BKJN en Partyraiser hebben opnieuw de handen ineengeslagen om het grootste indoor uptempo evenement ter wereld te organiseren. Op 27 januari speelt licht en elektriciteit een cruciale rol bij de thematische invulling van het evenement, geïnspireerd door het succes van de indrukwekkende lichtgevende cirkel boven het publiek tijdens de vorige editie. Er staat – net als vorig jaar – ook deze keer weer een verbluffende show op je te wachten. “Fluorescent chemicals will invade your senses and take control of your soul. No matter where you stand, get ready to be blown away in our luminous playground.”

BKJN vs. Partyraiser 2024 line-up

Hoewel de timetable van het evenement momenteel nog niet is vrijgegeven, toont de line-up wel aan dat Partyraiser zelf maar liefst vijf keer op het podium zal staan. Naast zijn solo-set, deelt hij met Dimitri K en Spitnoise, N-Vitral en Major Conspiracy, Barber en Satirized, en Soulblast en Jur Terreur het podium. De bezoeker kan daarnaast verrassende battles van de beste uptempo artiesten van het moment verwachten.

BKJN vs. Partyraiser – Mainstage

Partyraiser solo
Partyraiser vs. Dimitri K vs. Spitnoise
Partyraiser vs. N-Vitral vs. Major Conspiracy
Partyraiser vs. Barber vs. Satirized
Partyraiser vs. Soulblast vs. Jur Terreur
Angernoizer
Bulletproof LIVE
Doris
F. Noize vs. STV vs. S-Kill
Irradiate presents Atomic Warfare
Noxiouz vs. Abaddon vs. Tukkertempo
The Dark Horror LIVE
The Dope Doctor presents S.O.S. LIVE
Hosted by: Da Mouth of Madness & MC RG

BKJN: Harder than the Rest

Chaotic Hostility
Ditzkickz
Hard Effectz vs. Glitch
Klakmatrak
Kroefoe
Lekkerfaces vs. Mind Compressor
Preceptor
R3t3p
Røza
Spiady
The Vizitor
Vandal!sm
Yoshiko
Hosted by: MC No-ID & MC Robs

“Are you ready for an 11 hour uptempo trip?”

BKJN vs. Partyraiser – Blacklight wordt gehouden op zaterdag 27 januari 2024 van 12:00 tot 23:00 in de SilverDome in Zoetermeer. Tijdens de exclusieve verkoop zijn al flink wat kaarten de deur uitgegaan. Wees er snel bij en ga naar de officiële website van het evenement om erbij te zijn.

Afbeelding via Facebook-pagina BKJN

Reageren