Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Bloodlust heeft na zijn aansluiting bij End of Line, flink wat tijd in de studio doorgebracht. Nadat hij met zijn track ‘Imma Boss’ de toon gezet had voor zijn carrière, heeft hij de laatste maanden met een aantal artiesten samen gezeten om te werken aan nieuwe muziek. Inmiddels heeft hij bekendgemaakt dat er nu ook een collab aankomt met niemand minder dan Regain. 

LEES OOK: Nieuwe End of Line DJ: “Switchen naar Bloodlust beste keuze uit mijn carrière

Nadat Bloodlust zich eerder dit jaar aansloot bij End of Line – het platenlabel van onder andere Warface, D-Sturb en Delete – heeft hij alles behalve stilgezeten. Naast samenwerkingen met artiesten als Unresolved, Deadly Guns en Ncrypta, heeft Bloodlust nu ook aangekondigd dat hij de studio in is gedoken met Regain. Dit maakten beide DJ’s bekend met een video op hun socials: “Assassins prepare yourself. New collab incoming with Regain! Premiere at Rebellion.” 

Bloodlust begon met produceren in 2012 onder de naam Magnificent, euforische hardstyle wel te verstaan. Sinds dat hij zijn naam en imago veranderde in Bloodlust en zijn track ‘Imma Boss’ releasde bij End of Line, is het hard gegaan met zijn carrière en stond hij al op evenementen als Intents Festival, Defqon.1 en IMPAQT. In een eerder interview gaf hij al eens aan dat “switchen naar Bloodlust voor hem het beste persoonlijke besluit is geweest uit zijn carrière.”

Ook Regain, die in 2014 zijn grote doorbraak beleefde met zijn track ‘Push it to the Limit’, kondigde de aankomende samenwerking dus al aan. De Poolse raw hardstyle DJ bracht met Point Of No Return (2017) en Out Of Bounds (2019) al twee albums uit en stond al op grote podia als Defqon.1 BLUE, Supremacy en de Fatality mainstage.

De collab zal voor het eerst te horen zijn tijdens Rebellion

Hoe de nieuwe track van Bloodlust en Regain zal gaan heten is nog niet bekend. Wel laten beide heren weten dat hun collab voor het eerst te horen zal zijn tijdens Rebellion. Dit evenement vindt plaats op 23 november in The Dome in Haaren. Tickets hiervoor zijn nog verkrijgbaar via de officiële website.

Omslagfoto van Facebook-pagina’s Bloodlust & Regain

Reageren