Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het is vandaag Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Maar wij kijken dan liever naar dingen waar we wél vrolijk van worden, zoals één van de meest legendarische area’s uit onze scene: de BLUE van Defqon.1.

LEES OOK: Meisje (7 jaar oud) uit Amerika verrast vader met ‘ticket’ voor Defqon.1

Blue Monday schijnt de meest depressieve dag van het kalenderjaar te zijn. Deze derde maandag van het nieuwe jaar is volgens psychologen erg somber; al helemaal als je je bedenkt dat we het nu al maanden zonder festivals moeten doen. Toch willen we het lichtpuntje aan het einde van de horizon niet uit het oog verliezen en een positieve draai aan deze verdrietige dag geven. Laten we er een BLUE Monday van maken met hoogtepunten uit de afgelopen jaren.

De BLUE van Defqon.1 is één van de hoogtepunten uit het festivalseizoen. Denk hierbij aan The Gathering, waarbij die tienduizenden bezoekers van over de hele wereld samenkomen, nadat zij hier een heel jaar naar hebben uitgekeken. Van vrijdag t/m zondag kun je hier een gigantisch dikke line-up vinden en sinds kort ook The Spotlight.

‘Geef mij maar een BLUE Monday vol met Defqon.1’

Er valt altijd genoeg te genieten in de BLUE op Defqon.1 en hiervan hebben we enkele momenten voor je op een rijtje gezet. Welke track zou jij het allerliefst in deze gigantische tent willen horen?

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren