Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Bowling Alphen viert het succes van de vorige keren met een uitgebreid evenement voor alle leeftijden. Dit XXL-feest is niet alleen voor fanatieke bowlers, maar voor jong én oud die van met een mix van hardstyle, classics, raw, hardcore en uptempo houden.

LEES OOK: Adrenalize maakt overstap naar Dirty Workz

Wil jij je broertje, zusje, neefjes en/of nichtjes een keertje kennis laten maken met een hardere stijlen-feestje? Tussen de kegels in Alphen aan den Rijn ben je dan aan het goede adres. Bowling Alphen opent opnieuw haar deuren voor een middag waar je kunt hakken op je bowlingschoenen en een potje kunt bowlen met de hele familie.

Hierna is het tijd om op de dansvloer te schitteren met een diverse line-up van DJ’s. Bowling Alphen biedt niet alleen een geweldige bowlingervaring, maar ook een spectaculaire feestbeleving met een indrukwekkend LED-scherm en state-of-the-art apparatuur. Naast de 18+ avond kun je je nu inschrijven voor het alle leeftijden-event: pre-registreer je nu.

“Dive into the ultimate fusion of bowling, harder styles music, and party vibes at Harder Styles Bowlen & Hard Party!”

De Harder Styles Bowlen & Hard Party vindt plaats op zaterdag 7 september 2024 bij Bowling Alphen. De all-ages editie duurt van 12:00 tot 19:00 en de 18+ editie van 20:00 tot 03:00. Reserveren voor de 18+ editie kan het snelste door een DM te sturen naar @harderstylesbowlen op Instagram, maar mailen kan ook. Voorinschrijven voor de all-ages editie kan via https://harderstylesbowlen.nl/all-ages/.

Beeldmateriaal via Harder Styles Bowlen

Reageren