Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Liefhebbers van een potje bowlen en hardere stijlen, opgelet. Na het grote succes en vele virale videos tovert Bowling Alphen deze maand namelijk de banen weer om tot één groot feest vol met hardstyle, classics, raw, hardcore en uptempo: “Een uniek avondje uit!”

LEES OOK: Da Syndrome over de kneepjes van het vak als Hardstyle MC

Strikes gooien op 150+ BPM is nu eindelijk weer mogelijk. De bowlingbaan in Alphen a/d Rijn opent namelijk de deuren voor een uitgebreid hardere stijlen-programma. Zo kun je een uur lang met je vrienden (op een tijdslot naar keuze) de hoogste score van de baan gooien en vervolgens met je (bowling)schoenen aanschuiven op de dansvloer voor het échte feest.

Toen Crypsis het nummer ‘Strike’ uitbracht, zou hij waarschijnlijk niet hebben gedacht dat bezoekers hier echt 10 kegels mee onderuit zouden gooien. Terwijl de discoverlichting volop draait en je omringd bent met andere festivalfanaten, kun je hier daadwerkelijk die strike gooien met je favoriete muziek. “Met een mega-groot LED-scherm, gloednieuwe machines en besturing, wordt bowlen een totaal nieuwe ervaring!”

De eerste editie was een groot succes: daarom is de Hard Party terug en deze keer met meerdere genres. Zo kunnen jij en je vrienden kiezen wanneer je het liefste de ballen over de baan gooit en wanneer je wil aanschuiven op de dansvloer. Welke DJ’s er komen draaien wordt zeer binnenkort aangekondigd.

Timetable (DJ’s worden nog bekend gemaakt):

20:00 – 21:00: Hardstyle Classics
21:00 – 22:00: Raw hardstyle
22:00 – 23:00: Millennium Hardcore
23:00 – 00:00: Hardcore
00:00 – 01:00: Frenchcore
01:00 – 02:00: Uptempo
02:00 – 03:00: Uptempo

“Na het succesvolle debuut is het Harder Styles Bowlen terug!”

De Harder Styles Bowlen-avond vindt plaats op zaterdag 23 september 2023 bij Bowling Alphen. Combitickets (voor 1 uur bowlen en de Hard Party) zijn verkrijgbaar via @bowlingalphen op Facebook, Instagram en TikTok of via dit e-mailadres“7 uur lang genieten van de beste Harder Styles muziek met verschillende DJ’s!”

Reageren