Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Gisteravond heeft Brennan Heart onthuld dat we binnenkort een hoop nieuwe muziek kunnen verwachten. De hardstyle DJ laat zelfs weten dat hier een aantal verrassende collabs tussen zitten, waaronder samenwerkingen met Radical Redemption & Warface.

LEES OOK: Brennan Heart komt met vervolg op album ‘On Demand’

Op Instagram plaatste Brennan Heart een foto van zijn studio en stelde hier de vraag bij aan zijn volgers: “What kind of track do you think I have to make?” Nadat er enkele suggesties van fans binnenstroomden, antwoordde Mr. I AM Hardstyle zelf op een verzoek om meer raw hardstyle-tracks en legde hier enkele plannen voor bloot. Brennan Heart gaat namelijk samenwerken met een aantal opvallende artiesten, want zowel Warface als Radical Redemption staan op de planning om samen met hen muziek te maken. “These collabs will happen!”

Nog meer samenwerkingen voor Brennan Heart?

Verder mengt ook B-Front zich in het gesprek; de Roughstate DJ zegt in een reactie de studio nog niet te hebben bezocht. Brennan Heart: “Dat moet ook zeker gebeuren!” De intentie ligt er in ieder geval, of de collaboration er daadwerkelijk aankomt, is nog niet bekend.

Omslagfoto via Facebook-pagina The Qontinent

Reageren