Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

“2020, a new era is coming…”, liet Brennan Heart weten via een Instagram-post, waarmee de I AM HARDSTYLE-artiest doelde op een nieuw tijdperk voor zijn alias: Blademasterz. Ondanks dat Brennan Heart met zijn act de afgelopen jaren nog wel een paar keer heeft opgetreden, was het verder vrij stil rondom Blademasterz – maar hier lijkt nu dus verandering in te komen.  

LEES OOK: Brennan Heart over zijn boek ‘HARD’: “De ups & downs met de enorme liefde voor de muziek maken het heel puur”

In een eerder interview, waarin we Brennan Heart spraken over zijn boek ‘HARD’, gaf de DJ al aan grootse toekomstplannen te hebben – zo ook met Blademasterz: “Voor de toekomst heb ik heel erg de ambitie om de oudere hardstyle sounds van 2007 tot 2010 te eren, wat ik graag als Blademasterz wil doen door een album uit te brengen.” 

Naast dat Brennan Heart via zijn eigen kanalen bekend heeft gemaakt dat er een nieuw Blademasterz tijdperk zal aanbreken in 2020, heeft de act nu ook een eigen account: “The sounds of a new era⁣ Came in and took over our beloved landscape⁣ and those that held onto the old ways have perished⁣. They are now long forgotten.⁣ But deep down underground is a shimmer of light⁣ that comes out of the shadows⁣.” Ook uit deze post kunnen we wel opmaken dat Blademasterz zich met name zal gaan focussen op de oudere hardstyle sounds.

Blademasterz: “2020, a new era is coming…”

Wat we aankomend jaar van Blademasterz kunnen verwachten is nu nog niet met zekerheid te zeggen, maar dat hij de ambitie heeft om een Blademasterz album uit te brengen is wel duidelijk. Houd om op de hoogte te blijven, de socials van Blademasterz en Brennan Heart goed in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Brennan Heart

Reageren