Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Na talloze succesvolle evenementen, een complete merchandise lijn en een gelijknamig album, is het nu tijd voor de volgende stap. Vandaag is namelijk bekendgemaakt dat I AM HARDSTYLE met een gloednieuw label komt.

LEES OOK: Brennan Heart lanceert nieuwe docuserie: I AM HARDSTYLE TV

Verschillende DJ’s plaatsten deze week een foto op hun socials met de beschrijving ‘04.04.2019 #IAMHARDSTYLE’, wat de artiesten bleken te zijn die onder dit nieuwe platenlabel gaan werken. Natuurlijk is Brennan Heart één van de namen, maar ook Aftershock, ANDY SVGE, Blademasterz, Code Black, Galactixx, Rebourne, The Pitcher en Toneshifterz sluiten zich aan bij I AM HARDSTYLE.

Het album Show Your True Colors was de eerste release op het label, samen met het gelijknamige anthem voor I AM Hardstyle 2019. In dit nummer zit ook gelijk de visie verwerkt met de tekst: I AM.. The most powerful combination of words, for what you put after them shapes your reality..”

I AM HARDSTYLE breidt uit met gloednieuw label

De eerste release bij I AM HARDSTYLE is dus al een feit, maar er komt zeker nog genoeg aan. Zo zit de komende periode volgepland met releases van onder anderen Aftershock, Rebourne, ANDY SVGE en The Pitcher. Ga naar de Facebook-pagina van I AM HARDSTYLE om up to date te blijven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

04.04.2019 #IAMHARDSTYLE

Een bericht gedeeld door Brennan Heart (@djbrennanheart) op

Omslagfoto via Facebook-pagina I AM HARDSTYLE

Reageren