Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Brennan Heart is momenteel erg druk bezig met verschillende projecten. Waar hij deze maand nog een eigen label I AM HARDSTYLE introduceerde, laat hij nu alweer weten dat er nog iets groots aan komt: “Ik werk momenteel aan een eigen boek!”

LEES OOK: Brennan Heart presenteert: I AM HARDSTYLE – The Label

Inmiddels is Brennan Heart uitgegroeid tot veel meer dan een hardstyle DJ. Zijn nieuwste boek zal dan ook gaan over zijn reis van DJ, naar wereldreiziger, tot zakenman en alle ups en downs die daarbij kwamen kijken. Ook zal Brennan Heart de hardstyle scene bespreken: “In dit boek schrijf ik over de hard dance scene die een eigen politiek kent, maar ook de meest toegewijde fans in de hele wereld heeft.” Veel van die fans reageerde al enthousiast op zijn aankondiging van het boek dat later dit jaar uit komt.

Brennan Heart komt later dit jaar met een eigen boek

Brennan Heart heeft bekendgemaakt dat hij momenteel aan een boek werkt en dat deze later dit jaar gepubliceerd wordt. Wanneer zijn productie klaar is en op welke datum het boek uitkomt, is nog niet duidelijk. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws ga je naar de Facebook-pagina van Brennan Heart.

Omslagfoto via Facebook-pagina Brennan Heart

Reageren