Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Brennan Heart is natuurlijk één van de grootste hardstyle-artiesten ter wereld en komt met een grootse aankondiging. Dit keer geen album, label of evenement, maar iets heel anders: “Het is officieel, ik ben verloofd met de liefde van mijn leven.”

LEES OOK: Brennan Heart schrijft boek over zijn carrière in de hard dance scene

Op social media plaatste Brennan Heart foto’s met daarbij het bericht dat hij officieel gaat trouwen met zijn Claudia. “Ik voel me completer dan ooit tevoren”, aldus de hardstyle DJ. Voor velen is zijn partner ook geen onbekende, want ze draaide in het verleden als Dailucia op festivals als Defqon.1, Q-Base en The Qontinent. Zij gaf het jawoord en is daar ook erg blij mee: “Ik heb ja gezegd, we zijn verloofd!”

De twee kennen natuurlijk veel mensen in de hardere stijlen wereld en krijgen dan ook veel felicitaties van bekende artiesten. Onder andere Adaro, Ran-D, Miss K8, Warface, Radical Redemption, Rebelion, Deetox en Aftershock lieten een berichtje voor het koppel achter op Instagram.

Brennan Heart gaat trouwen met Dailucia

Namens Hard News willen we Brennan Heart en Dailucia ook van harte feliciteren met de verloving en veel geluk toewensen voor in de toekomst. Ga voor de aankondiging van dit grote nieuws naar de Facebook-pagina van Brennan Heart.

Omslagfoto via Facebook-pagina Brennan Heart

Reageren