Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het is alweer tien jaar geleden dat Brennan Heart en Wildstylez één van de bekendste hardstyle platen ooit uitbrachten. ‘Lose My Mind’ werd immens populair en overal gedraaid: van de grootste mainstages tot (inter)nationale radiozenders en in de kroeg. Dit stukje hardstyle geschiedenis krijgt nu een nieuw vervolg, want de mannen hebben de follow-up nu echt af.

LEES OOK: Wildstylez & Brennan Heart brengen de muziek bij je thuis met The Sound Of Hardstyle CD

‘Lose My Mind’ – de samenwerking tussen Brennan Heart en Wildstylez – is één van de meest beluisterden tracks in hardstyle. Als we beginnen met: “Down and out with my dumb friends, ready to misbehave”, dan kunnen ontzettend veel mensen de rest van de lyrics moeiteloos opdreunen. Niet zo vreemd, want deze track is al meer dan 40 miljoen (!) keer bekeken op YouTube en heeft hetzelfde aantal streams op Spotify. Een golden record en een regelrechte hit.

Een ‘Lose My Mind’ follow-up kon dus niet uitblijven en werd vorig maand aangekondigd. Sterker nog: in 2018 werd het vervolg al eens eerder aangehaald en een andere collab ‘Lies Or Truth’ werd drie jaar daarvoor op het album van Wildstylez uitgebracht. Brennan Heart is op zijn socials in ieder geval hyped over het vervolg: “We zijn zo enthousiast over deze track, we kunnen niet wachten tot je het hoort! Een ding hebben we nog niet besloten: hoe moeten we de follow-up noemen?”

Brennan Heart & Wildstylez zijn klaar met ‘Lose My Mind’ follow-up

Waar en wanneer de follow-up van ‘Lose My Mind’ uit zal komen, is nog niet bekend. Check de socials van Brennan Heart en Wildstylez voor meer informatie.

Omslagfoto via Facebook-pagina Decibel outdoor / Rossumedia

Reageren