Hard News
Door Hard News

City of Dance Weekender, het grootste en meest sfeervolle festival van Zuidwest Nederland gaat na 15 jaar een grote stap zetten. De bezoekers kunnen nu heel weekend feesten op de meeste uiteenlopende stromingen binnen de elektronische Dance muziek. Van house tot hardstyle, van techno tot drum & bass en van latin tot hardcore en freestyle. Er is echt voor ieder wat wils! Op de City of Dance Campsite kun je volledig verzorgd overnachten om geen uurtje van het muzikale pretpark te missen.

Hier alvast een voorproefje voor de liefhebbers van hardere stylen:

Zaterdag 16 juli
Members of Hardstyle is het (raw)hardstyle concept van EYE4Dance! Het succesvolle concept komt naar de City of Dance. Afgelopen jaar op Dreamvillage, een groot succes. Heel de dag ging de Members of Hardstyle tent compleet los tot de allerlaatste seconden. Reden genoeg om dit tijdens City of Dance nog een keer over te doen.
De artiest die deze area dit jaar samen met jullie gaat slopen heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig. De grootste raw hardstyle baas van het moment, Warface, zal met zijn eigenzinnige hardstyle sound en snoeiharde kicks een dikke show neerzetten! Dit mag je als echte raw hardstyle liefhebber absoluut niet mag missen!

De grote namen als E-Force, The Prophet, Deepack, Audiofreq, NSCLT, Sephyx & MC Da Syndrome maken het feest compleet!

Ben jij er klaar voor?

Zondag 17 juli
Op de zondag ga je gewoon door in de Candy Club, want vanaf 13.00 de residents Darkraver, Mental Theo, Reza en Chaos worden traditiegetrouw ondersteund door een aantal gast DJ’s. Dit keer zijn niemand minder dan Pat B, Dr Phunk, Mark with a K, Lowriderz en MC DL gestrikt om samen de bloemetjes buiten te zetten. Een verscheidenheid aan acts die zorgt voor de juiste Freestyle mix, want alles op het gebied van de hardere stijlen komt voorbij en laat de tent trillen!

Zoals velen van jullie weten zijn de residents niet vies van gekke acties, want ze springen en vliegen graag door het publiek. Ook dit keer zullen de heren de boel weer flink op stelten zetten met hun doldwaze enthousiasme!

Info & tickets: cityofdancefestival.nl

Reageren