Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Tomorrowland begint de hardere stijlen steeds meer te omarmen. Sinds deze week worden er mondjesmaat een aantal namen, die deze zomer op het allergrootste festival ter wereld gaan draaien, bekend gemaakt. Ook voor de mainstage, waar tienduizenden bezoekers kunnen staan, worden de namen van grote artiesten zoals Martin Garrix, Armin Van Buuren en ook die van Coone onthuld. Hij staat namelijk als eerste hardstyle DJ ooit op de mainstage van Tomorrowland.

LEES OOK: Coone brengt gratis album uit speciaal voor de feestdagen

Dat euforische hardstyle zo’n groot podium verdient, mag dan ook absoluut eens van de daken worden geschreeuwd. Ook Coone, die net als het festival uit België komt, zal ongetwijfeld een vreugdedansje hebben gedaan toen hij te horen kreeg dat hij achter de draaitafels op de mainstage van het magische festival in Boom mag kruipen. Tot nu toe was het nog geen enkele hardstyle DJ gelukt om geprogrammeerd te staan op één van de grootste podia ter wereld. “Years ago, I had a dream”, vertelt de Dirty Workz-baas op zijn social media. “To bring global attention to Hardstyle. But after years of hard work and dedication this dream will now become reality. One of the biggest achievements in my career is in sight. Mainstage, Tomorrowland 2018.” Dit zal gaan gebeuren op zondag 22 juli 2018, het eerste weekend van Tomorrowland.

Coone is de eerste hardstyle DJ ooit op de Tomorrowland mainstage

Dit wordt alweer het viertiende jaar op rij voor Coone op het Belgische event. Hij draaide vorig jaar ook al op DreamVille, de pre-party van Tomorrowland. Verder is dat niet het enige wat hij zal gaan doen, want in het tweede weekend zal Mister Global Dedication op zondag 29 juli wederom een eigen stage hosten: Coone & The Gang.

UPDATE 23/07 – Dit was Coone op Tomorrowland 2018

Omslagfoto via Facebook-pagina Coone

Reageren