Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Sziget Festival is met meer dan een half miljoen bezoekers één van de grootste festivals in Europa. Toch is er nog nooit een grote hardstyle-act afgereisd naar Hongarije om op dit massale evenement te draaien, maar Coone brengt daar deze zomer verandering in. 

LEES OOK: Coone als eerste hardstyle DJ ooit op Tommorowland mainstage

Nog een mijlpaal. Dit iconische festival staat al een hele tijd op mijn bucketlist”, zo maakte Coone bekend dat hij dit jaar op Sziget Festival gaat draaien. Hij heeft dus een primeur, want hij is de eerste DJ ooit die het publiek van het evenement een hele set lang gaat voorzien van de hardere stijlen. Het is dus niet alleen het debuut van Coone op Sziget, want hij zorgt ook gelijk voor het debuut van heel het genre hardstyle.

De bezoekers van het zevendaagse festival moeten eerst nog een paar dagen wachten voor deze primeur, want Coone treedt tijdens de derde dag op. Hij zal de muren van de Bacardi Arena voor anderhalf uur laten schudden en hiermee het visitekaartje van de hardere stijlen-scene achterlaten. Vorig jaar had hij ook al een primeur, want toen was hij de eerste hardstyle DJ ooit die op de mainstage van Tommorowland stond.

Primeur voor Coone als eerste hardstyle DJ ooit op Sziget Festival

Sziget Festival duurt van 7 tot en met 13 augustus in Boedapest, Hongarije. Ga naar de officiële website van Sziget Festival voor meer informatie over dit wereldberoemde festival.

Omslagfoto via Instagram-pagina Coone

Reageren