Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Mede doordat Crazyland al zo lang bestaat (al bijna 20 jaar) en alle thema’s wel eens langs zijn geweest, heeft de organisatie toch nog een heel leuk nieuw thema kunnen vinden voor de komende editie…

Iedereen heeft er wel eens aan gedacht om wat jaren terug in de tijd te kunnen gaan en weer op school te zitten. Even dat onbezorgde gevoel van hangen in de schoolbanken, spijbelen en chillen met je vrienden. Dat gaat Crazyland waarmaken, want het eveneent komt met het thema “back to school”, zodat jij je weer voor één dag terug in die tijd gaat. Meisjes met rokjes, kousen, vlechten en staarten. Sexy juffen en knappe studenten… Het kan allemaal op 2 november want dan wordt de North Sea Venue voor 1 dag omgetoverd tot de leukste school van Nederland.

Als je deze lessen niet wilt missen scoor dat nu je ticket en wees garant van een plekje in de schoolbanken! Het rooster van die dag voorspelt veel goeds en mocht je in een tussen uur even willen chillen kan dat want er wordt uiteraard gezorgd voor genoeg lounge plekken. Maar zorg dat je weer op tijd binnen bent als de bel gaat.. Want anders krijg je straf!

Early bird actie voor Crazyland 2019 – Back to school

Straf krijg je ook wanneer je je early bird kaartje niet op tijd haalt! Er zijn maar 400 early bird kaarten van 31,95 euro en maar 200 early bird VIP kaarten van 44,95 euro dus wees er snel bij! Deze kaarten worden as woensdag 6 maart aangeboden op www.crazyland.org om 19:00 uur. Let op, want de early bird kaarten gaan altijd heel snel! Hier is de directe link om jouw kaarten te bestellen.

De kaarten worden op naam aangekocht en worden 10 dagen voor het feest naar jou gestuurd. De kaarten zijn dan nog te veranderen van naam maar je moet ze wel personaliseren. Volgens de organisatie wordt het op 2 november een spektakel en zijn zullen er alles aan doen om jullie weer een onvergetelijke nacht te bezorgen.

Reageren