Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De wens van veel uptempo-fans gaat in vervulling, want Cryogenic komt na de zomer met een tweede deel van zijn After Me There Would Be None. In samenwerking met X-Factor Events nodigt worden de hardste namen uitgenodigd voor maar liefst 8 uur aan battles en een hoop geweld.

LEES OOK: DJ The Prophet neemt afscheid in stijl: “Nog 1 jaar te gaan”

Bezoekers van de uitverkochte eerste editie van Cryogenic – After Me There Would Be None hebben het er nog steeds over. “De eerste editie was gewoon perfect”, blikt Cryogenic terug. Het was dan ook niet meer dan logisch om hier een vervolg aan te geven. “Alles klopte: de sfeer, de combinatie aan battles en alle sets. Naar mijn idee is dit een feestje zoals het hoort.”

De aankomende editie belooft veel goeds, vertelt Cryogenic enthousiast. “Part 2 is weer vol met unieke battles: zoals mijn versus met Remzcore (vind ik een ondergewaardeerde artiest) of mijn battle met Partyraiser & Soulblast en Cryogenic vs. Spitnoise en F. Noize… Battles die je niet overal tegenkomt. Daarnaast hebben we een kleine improvement qua geluid voor dat extra pit in de zaal. Het wordt naar mijn idee een nog dikkere editie dan de vorige.”

Bovendien wordt het evenement overdag gehouden op een goed bereikbare locatie: de beroemde Effenaar in het Brabantse Eindhoven. Check hieronder de volledige line-up.

Cryogenic – After Me There Would Be None (Part 2) line-up

Offensive Rage LIVE
Cryogenic vs. Partyraiser vs. Soulblast
Cryogenic vs. Major Conspiracy vs. Trespassed
Cryogenic vs. Dimitri K. vs. Juliëx
Cryogenic vs. Spitnoise vs. F. NøIzE
Cryogenic vs. Remzcore
Cryogenic vs. Angernoizer
Cryogenic vs. Ravegenerators
Bazzy
Tha Watcher

“8 uur lang knallen samen met de hardste artiesten in de dikste battles!”

Cryogenic – After Me There Would Be None vindt plaats op zaterdag 15 oktober in de Effenaar. Meld je aan bij het officiële Facebook-event voor meer informatie: tickets zijn hier verkrijgbaar.

Beeldmateriaal via Facebook-pagina X-Factor Events

Reageren