Hard News
Door Hard News

Afgelopen weekend is het Instagram account van Crypsis gehackt door een collectief dat zichzelf het Raizy Hack Team noemt. Het collectief heeft de naam, profielfoto en beschrijving van de DJ veranderd en is al meerdere keren live gegaan met het account.

Het Raizy Hack Team lijkt pas een week te bestaan en heeft naast Crypsis nog een ander groot account gehackt: die van Alyssa Webster. Alyssa heeft ruim 200.000 volgers en is bekend van een Amerikaans tv-programma. Haar foto’s zijn inmiddels allemaal verwijderd en ook het aantal berichten van Crypsis is op dit moment steeds meer aan het dalen. Daarnaast heeft het collectief Turkse trapmuziek op Alyssa’s account gezet, waardoor het motief van het hackersteam nog erg onduidelijk blijft.

Account van Crypsis gehackt door collectief

Via zijn Facebook gaf Crypsis aan dat hij aan het proberen is om het probleem op te lossen. Als je meer wil weten geeft Instagram hier meer informatie over wat je kan doen als je gehackt bent en hoe je dit tot een zekere hoogte kunt voorkomen. Wij hopen natuurlijk dat Crypsis het lukt om zijn account terug te krijgen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Crypsis

Reageren