Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De afgelopen dagen waren redelijk stressvol voor Crypsis, aangezien zijn Instagram gehackt was door een Turkse groep. Gisteren heeft hij zijn account gelukkig terug weten te krijgen en dit goede nieuws kondigde hij aan via een livestream. Hierin vertelde hij ook tussen neus en lippen door dat er een nieuw Crypsis album aankomt.

LEES OOK: Crypsis’ Instagram gehackt door Turkse groep

Het hackerscollectief heeft helaas 500 berichten verwijderd, maar Crypsis onthult in de livestream dat hem dit niet zoveel uitmaakt. Hij heeft de foto’s namelijk veilig opgeslagen en deze zijn dus niet verloren. Aan het einde van de korte livestream komt hij ook met een behoorlijk nieuwtje en verklapt hij het volgende:

“I have a lot of new music, working on an album. So a lot of new solo tracks, remixes and a lot of more shit coming up in the future.“

Nieuw Crypsis album aangekondigd via livestream

Wanneer het album gereleased zal worden, welke tracks erop te vinden te zullen zijn en welke samenwerkingen de Minus is More artiest op de planning heeft staan is allemaal nog niet bekend. Als je dit als eerste wil weten kun je de Instagram van Crypsis in de gaten houden.

Omslagfoto via website Art of Dance / Supremacy

Reageren