Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hun album Antidote wordt morgen de wereld ingeslingerd, maar D-Block & S-te-Fan hebben al volop plannen voor de nabije toekomst. De twee hardstyle dj’s releasen morgen hun album, die enkel solo-tracks bevat. Toch staan er nog wel een aantal samenwerkingen op het programma, met onder andere een oude bekende van hen. En dit is toch wel een dingetje voor veel hardstyle liefhebbers. Want er komt namelijk een nieuwe D-Block & S-te-Fan & High Voltage collab aan.

Een tijdje geleden, in 2009 om precies te zijn, werkten de drie heren al samen. Op dat moment werd hun collab ‘Shiverz’ geboren, een track die tot op de dag vandaag de dansvloer van bijna elk feest ondersteboven rockt. Handjes gaan massaal de lucht in en het geschreeuw van het publiek overheerst negen van de tien keer voor heel even het volume van de muziek – de échte liefhebbers weten meteen over welk nummer het gaat. De populariteit van de track is dus nog steeds ongekend hoog.

Veel fans roepen al langer dat ze graag een opvolger van de track zouden willen horen. Maar de vraag of deze er zou komen, werd nooit echt beantwoord. D-Block & S-te-Fan gaan hier in een recent interview dieper op in. “De samenwerkingen waaraan we zijn begonnen gaan we zeker afmaken”, antwoorden D-Block & S-te-Fan op de vraag wat ze na Antidote gaan doen. “We gaan ook een aantal nieuwe samenwerkingen opstarten. Of daar een Shiverz 2.0 bij zit is lastig te zeggen. Die track is een klassieker, dat ontstaat, dat kan je niet forceren. Wel gaan we weer een samenwerking met High Voltage maken, dus wie weet!”

Het is dus niet met zekerheid te zeggen of er een tweede versie van ‘Shiverz’ aan zal komen, maar met een beetje geluk zou het zomaar kunnen dat een nieuwe D-Block & S-te-Fan & High Voltage-collab in de steigers staat. Het album Antidote komt morgen 12 september uit en zal gereleasd worden op Scantraxx Evolutionz.

Omslagfoto via Facebook-pagina D-Block & S-te-Fan & High Voltage / Nosferatu

Reageren