Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat artiesten als D-Sturb, Da Tweekaz en DJ Isaac al eens te gast waren bij de MUSIC MADE ADDICTZ podcast van D-Block & S-te-Fan, was het voor de twaalfde aflevering de beurt aan niemand minder dan Act of Rage. Tijdens deze episode gaat het natuurlijk over Jacques’ nieuwe album en bespreken ze zijn kijk op de hardstyle scene. Aan het einde van de video wordt er zelfs nog naar een collab gehint door de heren. 

LEES OOK: D-Block & S-te-Fan lanceren MUSIC MADE ADDICTZ podcast

Aan het einde van de video feliciteren D-Block & S-te-Fan hun gast nogmaals met zijn nieuwe album Outrageous, maar dat is niet alles: “We zien je weer in 2020, maar dan achter de schermen, in de studio.” Ook postte de beide DJ acts een foto op hun Instagram-accounts waarin ze hinten naar een aankomende samenwerking: “Wie wil ons graag zien samenwerken in 2020?” 

In de podcast vertelt Act of Rage over zijn doorbraak in 2014, waar hij voor het eerst op grote podia stond als Dominator en Supremacy en sindsdien is het hard gegaan met zijn carrière. Nadat zijn album SABOTAGE in 2017 uitkwam, ging het alleen maar bergopwaarts en was hij bijvoorbeeld al verantwoordelijk voor de anthems van Shockerz en Supremacy. een tijdje geleden heeft hij zijn tweede album Outrageous gereleased en was zijn Fanaticz album showcase binnen een uur uitverkocht.

D-Block & S-te-Fan zitten al ruim 15 jaar in de hardstyle scene. Ze hebben gedurende hun carrière al op zo’n beetje alle grote evenementen gestaan als Defqon.1, Qlimax en Decibel outdoor, om maar even wat te noemen. Toch blijft het DJ duo aan de weg timmeren en kwamen zo vorig jaar nog met een gloednieuwe live-act genaamd Ghost Stories.

AOR X DBSTF 2020

Wanneer de track zal uitkomen of hoe het zal gaan heten is nog niet bekend. Wel weten we nu dus dat deze enigszins bijzondere combinatie plannen heeft om in 2020 samen de studio in te duiken voor een gezamenlijke track. Houd voor meer informatie over deze mogelijke samenwerking de socials van D-Block & S-te-Fan en Act of Rage in de gaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

AOR X DBSTF 2020?🍏

Een bericht gedeeld door ACT OF RAGE (@actofrage) op

Omslagfoto van Facebook-pagina’s D-Block & S-te-Fan en Act of Rage

Reageren