Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

D-Block & S-te-Fan hebben net als D-Sturb afgelopen weekend met hun live-act op de mainstage van Intents Festival gestaan. De DJ’s zijn ook nog met zijn drieën in actie gekomen op het evenement en nu zijn ze van plan om samen een track te maken: “Wie wil er een collab met D-Sturb?”

LEES OOK: Heeft D-Sturb ‘Sound of Thunder’ geremixt?

Niet alleen D-Block & S-te-Fan gaven met het bericht een hint over de collab, want D-Sturb reageerde ook al onder de foto waaruit bleek dat hij het ook wel ziet zitten. Het duo dat ook bekend is van hun live-act ‘Ghost Stories’ heeft daarnaast in het Intents Festival Magazine laten weten dat er nog een aantal samenwerkingen aankomen in 2019. De artiesten lijken dus voor de eerste keer een collab te maken, maar dit is niet de eerste keer dat hun stijlen samen komen. Eerder dit jaar maakte de raw-hardstyle DJ namelijk al een remix voor het duo op het nummer ‘Sound Of Thunder’ .

D-Sturb heeft nog meer nieuws, want hij zegt in het magazine van Intents Festival dat er aan het einde van het jaar iets groots aan komt. Zaterdag ronde hij nog het laatste level van zijn live-act ‘The Next Level’ succesvol af en er zijn dus alweer nieuwe dingen op komst.

D-Block & S-te-Fan duiken voor het eerst met D-Sturb de studio in voor een collab

De artiesten gaan dus naar alle waarschijnlijkheid samen een nummer maken, maar het is nog niet duidelijk wanneer deze collab af zal zijn. Ga naar de Instagram-pagina van D-Block & S-te-Fan om op de hoogte te blijven van deze samenwerking.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WHO WANTS A COLLAB WITH @dsturbnl?

Een bericht gedeeld door DBSTF • D-Block & S-te-Fan ☆☆ (@dbstf) op

Omslagfoto via Instagram-pagina D-Block & S-te-Fan

Reageren