Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Afgelopen weekend heeft D-Sturb het zesde en laatste level van zijn live-act ‘The Next Level’ voltooid. In totaal zijn er voor deze speciale optredens vijf remixen gemaakt en één gloednieuwe track – de remixen zijn vandaag op een EP gereleased en binnenkort volgt ook ‘The Ultimate’ track.

LEES OOK: D-Sturb over live-act The Next Level: “Ik wil dat de muziekliefhebber mee wordt genomen in een verhaal”

D-Sturb ging voor zijn live-act ‘The Next Level’ verschillende muzikale uitdagingen aan en elke opdracht stond voor een bepaald level. De DJ heeft inmiddels al die levels uitgespeeld en het spel hierdoor met succes beëindigd.

  1. The Dream: “Maak een track die de oorsprong van jouw inspiratie laat zien” – Supremacy
  2. The Beginning: “Maak een track die het begin van jouw avontuur symboliseert” – Shockerz
  3. The Breakthrough: “Maak een track die bij de essentie van jouw doorbraak past” – Reverze
  4. The Identity: “Maak een track die jouw diepste wezen resoneert” – Midnight Mafia
  5. The Darkness: “Maak een track die voor jouw innerlijke duisternis staat” – WiSH Outdoor Mexico
  6. The Ultimate: “Maak een laatste track die al de andere overtreft” – Intents Festival

 

The Next Level EP is nu uit en binnenkort volgt ‘The Ultimate’

Voor die eerste vijf uitdagingen maakte D-Sturb allemaal een remix en al die producties heeft hij nu gereleased op een EP: The Next Level. “Jullie vroegen erom en nu krijgen jullie het. De EP staat op al de grote stream en download platformen”, zegt de DJ tegen zijn fans. Check de volledige tracklist van deze nieuwe productie hieronder.

De track die D-Sturb voor level 06 maakte ‘The Ultimate’ – oftewel het nummer dat de anderen moest overtreffen – staat niet op deze EP. Maar niet getreurd, want ‘The Ultimate’ krijgt een eigen release en deze volgt al snel: “Voor degenen die nieuwsgierig zijn, mijn Level 6 track met Emese zal op 17 juni uitgebracht worden bij End of Line Recordings”, aldus D-Sturb.

D-Sturb komt met EP ‘The Next Level’ en laatste track ‘The Ultimate’

De raw-hardstyle DJ heeft zojuist zijn EP The Next Level gereleased en zijn laatste track ‘The Ultimate’ zit er dus ook al aan te komen. Ga naar de Facebook-pagina van D-Sturb om op de hoogte te blijven van zijn producties.

Omslagfoto via Facebook-pagina D-Sturb

Reageren