Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist is bekendgemaakt dat niemand minder dan D-Sturb verantwoordelijk is voor het REBiRTH Festival 2020 anthem. Samen met duizenden liefhebbers zal hij op de Raamse Akkers het festivalseizoen officieel als geopend verklaren!

LEES OOK: Waarom je de kick-off van het seizoen niet mag missen: REBiRTH Festival 2020 – Island of Infinity

D-Sturb & REBiRTH Festival onthulde dit vandaag via al hun socials, samen met een héle kleine sneak peek van het gloednieuwe zomerse anthem. Met voorgangers als Adaro’s ‘I’m Alive’, B-Freqz’ ‘Rebirth‘ en NSCLT’s ‘REBORN’ zal ook D-Sturb zich nu dus mogen toevoegen aan het REBiRTH repertoire, wat natuurlijk weer veel goeds belooft.

REBiRTH Festival staat bekend als de officiële kick-off van het festivalseizoen, waar ook dit jaar weer duizenden hardstyle-liefhebbers zullen samenkomen op het ‘Island of Infinity’: 150 acts én meer dan 30 exclusieve acts verdeeld over 11 stages en 3 volle festivaldagen, waarbij je de ultieme weekend experience kunt vieren op de uitgebreide REBiRTH Residence Camping. Bekijk de volledige line-up hier.

“Join us to celebrate the ultimate weekend kick-off of your festival season!”

REBiRTH Festival 2020 – Island of Infinity zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 april op de Raamse Akkers in Haaren. Tickets voor deze kick-off en de REBiRTH Residence Camping zijn verkrijgbaar via de officiële website van het festival, en voor meer informatie over de accommodaties kun je een bezoekje brengen aan de REBiRTH Residence website.

Reageren