Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

D-Sturb komt met een nieuwe live-act genaamd Welcome to my Playground. Met veel upgrades en 6 shows op de planning is het aan de End of Line-DJ om weer het uiterste op toe zoeken binnen deze verschillende thema’s.

LEES OOK: ‘Heeft D-Sturb (per ongeluk) zijn nieuwe project gelekt?’

De kogel is eindelijk door de kerk en de geruchten zijn waar: D-Sturb geeft namelijk een vervolg aan zijn succesvolle The Next Level-concept. Hiermee stond hij op de grootste stages over de hele wereld, zoals Intents Festival, Reverze en Midnight Mafia, en sloot hij af met een eigen solo-event.

In een compleet nieuw kostuum bestaat Welcome to my Playground uit de 6 thema’s van IMPACT, FLOW, DISRUPTION, STORY, MOMENTUM en LIMITLESS. Deze hebben stuk voor stuk een eigen sfeer en deze dienen vertaald te worden naar een nieuwe track – waarvan de première plaats zal vinden bij specifieke shows die nog aangekondigd moeten worden. “Let me introduce the playgrounds.”

Playground 01: IMPACT (TBA)
Playground 02: FLOW (TBA)
Playground 03: DISRUPTION (TBA)
Playground 04: STORY (TBA)
Playground 05: MOMENTUM (TBA)
Playground 06: LIMITLESS (TBA)

Je moet dus het live-optreden van D-Sturb bijwonen om de nieuwe tracks van Welcome to my Playground voor het eerst te horen. Iedere playground krijgt bovendien een eigen gelimiteerde oplage aan merchandise.

D-Sturb gaat wereldwijd met Welcome to my Playground: “The game will commence”

Waar D-Sturb zal gaan optreden met deze exclusieve live-act is nog niet bekend. Maar op maandag 20 februari zal bekend worden gemaakt waar het debuut van Welcome to my Playground zich gaat afspelen. “Welcome back, D-Sturb!”

Omslagfoto via Facebook-pagina D-Sturb

Reageren