Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Zojuist heeft de organisatie van Dance4Liberation de volledige line-up voor de aankomende editie bekendgemaakt. Jaarlijks vieren zo’n 30.000 bezoekers hun vrijheid tijdens het grootste dance festival op Bevrijdingsdag dat jaarlijks plaatsvindt in Zwolle. 

Met Bevrijdingsdag wordt het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog herdacht, dit jaar 75 jaar geleden. Tijdens Dance4Liberation wordt deze vrijheid dan ook gevierd. Het evenement telt één podium met twee stages: aan de ene kant zullen voornamelijk house artiesten te vinden zijn en aan de andere kant kun je losgaan op hardstyle. Ook dit jaar heeft de organisatie weer flink wat grote namen uit de hard dance scene weten te strikken met onder andere artiesten als Warface, Gunz for Hire en Brennan Heart.

Heb jij als festivalbezoeker nou altijd al eens je jongere broertje of zusje mee willen nemen naar een evenement? Dan is dit je kans! Dance4Liberation is namelijk toegankelijk voor alle leeftijden, waardoor ook de jongere ravers onder ons kunnen genieten van de hardere stijlen tijdens Bevrijdingsdag. Ook kun je ambassadeur worden van Dance4Liberation en sparen voor bijvoorbeeld merchandise, gratis tickets en munten: aanmelden hiervoor kan via de website. Bekijk hieronder de volledige line-up van het evenement.

Dit is de line-up van Dance4Liberation 2020: 

Mainstage:
Lil Kleine
Frenna
Bizzy
LNY TNZ
Mike Williams
The Partysquad
Dopebwoy
Tony Junior
La Fuente
Emma Heesters
Billy the Kit
Bram Krikke
Smèrrig Diskjochies
Sebastian Bronk
Hosted by Boogshe

Hardstyle:
Brennan Heart
B-Front vs. Rejecta
Digital Punk vs. Sub Sonik
Donkey Rollers LIVE
Frontliner vs. KELTEK
Gunz for Hire
Jay Reeve
MYST vs. Adaro
Sefa
Warface
Wildstylez
Zentiments
Hosted by Villain

Vier je vrijheid tijdens Dance4Liberation 2020

Op zaterdag 25 januari om 10:00 start de early bird verkoop van Dance4Liberation op de officiële website van het evenement. Wanneer deze zijn uitverkocht zal de reguliere verkoop direct van start gaan. Houd voor meer informatie de socials van Dance4Liberation in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Dance4Liberation

Reacties

  • lars 17 januari 2020 - 07:52

    ew sefa

    (0)
    Quote

Reageren