Mark de Rond
Door Mark de Rond

De Nederlandse zanger Danny de Munk, onder andere bekend van Ciske de Rat, stond afgelopen weekend nog op X-Qlusive Holland XXL. Echter bleek dit niet de eerste keer te zijn voor hem op een hardstyle festival, zo deed hij gisteren uit de doeken bij de radio uitzending van Daniël Lippens op 538.

‘Mijn neefje draaide wel eens die muziek, en dan dacht ik wat een teringherrie’, aldus de Munk. ‘Toen zei ik nog dat kan toch iedereen? Dat bam bam bam. En toen ben ik een keer gevraagd, dat is al lang geleden, door een buurman waar ik goed bevriend mee was. Hij zei tegen: me ga nou eens een keer mee naar Sensation Black. Dat was mijn vuurdoop hé. Ik dacht, zwart dat is duivels wat moet ik daar dan doen? Luister ik heb de avond van mijn leven gehad! Vanaf dat moment ben ik die muziek ook echt gaan waarderen.’

‘Ik sta daar ook gewoon aan het water’

Danny bekend dat hij wel vaker naar hardstyle feesten gaat. ‘Als het maar hard is.’ Voor mijn vrouw is zo’n Sensation White een leuk feestje. Zo tik-tak tik-tak, ook lekker maar dat is voor mijn vrouw.’ Op de vraag of de zanger en zijn vrouw samen wel eens feestjes pakken antwoordde hij: ‘Nee Defqon.1 niet, dan heeft ze migraine!’ ‘Maar loop je daar dan broodje nuchter?’, zo vraagt Daniël. ‘Nee ik ben heel eerlijk, ik sta daar ook gewoon aan het water’, biecht de Munk op.

Download de 538-app om de hele uitzending terug te luisteren

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

SWIPE 👉 Samen optreden in @ziggodome bij @q_dance met @thepartysquad @outsidersnl Hardstyle i love it 🔥👊❤️ #tochfflekkerzo

Een bericht gedeeld door DANNY DE MUNK (@dannydemunk) op

 

Reageren