Bas van Herk
Door Bas van Herk

Het Belgische dance-evenement Daydream Festival steekt de grens over. Vandaag werd er in het Eindhovens Dagblad bekend gemaakt dat het festival flinke veranderingen ondergaat. Het event werd normaal gesproken in Lommel georganiseerd in de maand april, maar vanaf het komende jaar worden de feestpraktijken gevierd op Aquabest in de buurt van Eindhoven.

Niet alleen de locatie, maar ook de datum van Daydream Festival ondergaat een verhuizing. De komende editie vindt plaats op zaterdag 14 juli 2018, midden in het festivalseizoen. Verder krijgt Daydream er ook een andere organisator bij. Par-T heeft namelijk de krachten gebundeld met organisatie First Vision, om samen verder te gaan met het evenement in Nederland. De eerste stap is in ieder geval gezet. Om te beginnen, wordt de aanstaande editie in slechts één dag gehouden. Verder worden er 15.000 bezoekers verwacht.

Daydream Festival gaat op de schop: nieuwe locatie op Aquabest

Op 3 februari start de kaarverkoop. “Als kennismaking met de nieuwe locatie geven we 10 euro korting op een ‘early-dream’-entreekaart van 39,50 (ex. fee). Op 24 februari begint de reguliere voorverkoop”, geeft de organisatie aan.

Omslagfoto via Facebook-pagina Daydream Festival

Reageren