Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Nog maar 6 weken en dan is het eindelijk tijd voor Defqon.1. Bij de meesten van ons begon het al te kriebelen nadat alle informatie over het evenement bekend werd gemaakt in ‘The Release’. Maar wie denkt aan Defqon.1, denkt ook snel aan die beruchte brug…

LEES OOK: Dit is de volledige Defqon.1 2019 line-up

Velen van ons kijken al maanden uit naar Defqon.1: het grootste hardere stijlen-festival ter wereld. Één van de eerste dingen die je bij het evenement moet trotseren is de bekende ‘horror’ brug. Het is een zware opgave met al je koffers, tassen, tenten en andere spullen, maar het is het allemaal waard. Het is namelijk de toegang tot een weekend vol plezier, muziek, gezelligheid en er even tussenuit zijn met je vrienden.

Wij zijn niet de enige die deze beruchte brug moeten oversteken. Ook de bezoekers van Opwekking, een christelijk festival, mogen de brug gaan beklimmen en na Defqon.1 is het taak voor de festivalgangers van Lowlands. Het feit dat ze bezig zijn met de opbouw betekent dat we dan toch echt kunnen uitkijken naar het festival en dat het steeds dichterbij komt.

De brug voor Defqon.1 is weer opgebouwd

Vroeger hadden ze zelfs geen platte brug voor karren en koffers, dus zo slecht hebben wij het nog niet. Wanneer je éénmaal het obstakel over bent, ben je het allemaal alweer vergeten en kun je er weer helemaal tegenaan. Defqon.1 vindt plaats in het weekend van 28 juni t/m 30 juni 2019. Voor meer informatie ga je naar de officiële site van het evenement. 

Zoek je nog vervoer naar Defqon.1? Party-vervoer.nl regelt vervoer direct vanaf jouw woonplaats of een opstapplaats in de buurt. Bovendien word je zelfs recht voor de deur van Defqon afgezet! Dat scheelt weer een hoop sjouwen…

Brug defqon.1

Beeldmateriaal via Partyflock en Facebook-pagina Stageco Nederland

Reageren