Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Na twee succesvolle edities in 2018, komt inmiddels alweer het derde PRYZE event deze kant op. Deze week zal de Warehouse in Amsterdam compleet in het teken staan van ‘The Curse Of The Night’, dus wij gingen in gesprek met de organisatie over hun oorsprong, waar ze voor staan en natuurlijk wat we van deze nieuwe editie kunnen verwachten. 

De vier heren Bas, Stef, Bradley en Tom zijn in 2018 begonnen met hun grootse project: PRYZE. “Na de zoveelste discussie over of we dit voor elkaar konden krijgen, besloten we toen samen een sprong in het diepe te wagen.” De eerste editie van PRYZE vond al snel plaats in maart van dat jaar, en bleek een groots succes. “Met artiesten als High Voltage, RVAGE en Stereotuners bliezen we het dak van de Warehouse af!”

“Wij willen de bezoeker een ultieme ervaring geven”

Een tweede editie kon dan ook niet uitblijven, en in november 2018 begaven liefhebbers zich wederom naar de H7 Warehouse in Amsterdam. Wel met de enige verbeteringen ten opzichte van de eerste editie, natuurlijk. “We probeerden alles naar een hoger niveau te tillen. De stage was honderd keer beter en het geluid was spat zuiver!” Met als kers op de taart artiesten als Act of Rage, Regain, Neroz, Invector en Artifact kon ook deze editie de boeken in als “een buitengewoon succes”.

Inmiddels staat dus alweer de derde editie van PRYZE op de planning, die volgens de heren weer veel goeds belooft. Waarom? “Omdat wij nog veel naar andere events gaan, weten wij heel goed wat bezoeker wil en verwacht. Dit proberen wij dan ook in onze events toe te passen – wij willen de bezoeker door een perfecte combinatie van artiesten, stage, licht en lasers de ultieme ervaring geven.” Op deze manier probeert de organisatie een gevestigde naam in de regio te worden, “waarbij kwaliteit en beleving hoog in ons vaandel staan.” 

Dit is de PRYZE – The Curse Of The Night line-up:

Act Of Rage OUTRAGEOUS Showcase | Unresolved RSLVD Records Showcase | Neroz | Bloodlust | Barber | Ceazar | Enemy Contact | Bouncing Ball Classic Set | Deluzion | Second Generation | Kitsch | MC Dash

Kwaliteit en beleving zullen tijdens ‘The Curse of the Night’ dan ook zeker goed tot recht komen. Op de nieuwe editie van PRYZE zal je namelijk niemand minder dan Act of Rage met zijn OUTRAGEOUS Showcase én Unresolved met zijn RSLVD Records Showcase terugvinden. Ook grote namen als Bloodlust, Neroz & Barber zullen achter de draaitafels plaatsnemen. “We hebben alle ingrediënten voor wederom een dikke editie!

PRYZE – The Curse Of The Night zal op zaterdag 5 oktober 2019 plaatsvinden in de H7 Warehouse in Amsterdam. Tickets zijn nu nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement, waar je ook meer informatie terug kunt vinden.

Reageren