Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Decibel outdoor is één van de meest populaire hardere stijlen festivals in de wereld, en wordt al jaarlijks georganiseerd sinds haar allereerste editie 2002. Ook Decibel 2020 belooft weer een waar spektakel te worden, waarbij de Beekse Bergen getransformeerd worden tot de Loudest City on Earth.

LEES OOK: Decibel outdoor 2019 | Hard News TV #6

Tienduizenden bezoekers komen ieder jaar naar Decibel outdoor op de Beekse Bergen – één van de mooiste party locaties die Nederland te bieden heeft. Hardere stijlen fanatiekelingen praten altijd over de geweldige sfeer op de camping van het event, dat zo uniek is omdat het midden in het bos ligt én talloze activititeiten aanbiedt. Als kers op de taart was het Decibel terrein in 2019 voor de allereerste keer 3 volle dagen geopend, en mogen we hier in 2020 wederom van genieten.

Je kan dus wel stellen dat er meer dan genoeg hardstyle, rawstyle, freestyle, hardcore en andere hardere stijlen aanwezig zijn op Decibel outdoor. Alle artiesten die je deze 3 dagen op alle verschillende stages zal vinden, kan je binnenkort in dit artikel vinden.

Hoewel iedere editie van Decibel outdoor dus een unieke experience is geweest, loopt er wel een rode draad door de jaren heen. Deze is vooral gericht op Decibel als de ‘Ultimate Festival Destination’. “Met de vetste festivalcamping van Nederland (en misschien wel Europa?) is dat nog steeds één van onze pijlers. De afgelopen jaren hebben we de experience steeds breder getrokken en ook een subtitel toegepast om dit kracht bij te zetten. Decibel is een no-nonsense festival, in de zin dat bij ons de muziek en de ervaring van de bezoekers altijd centraal staan”, zo vertelde B2S ons al eerder in een interview. 

“Een compleet nieuwe experience met meer acts en stages dan welk hardere stijlen festival dan ook. Tel daar een lading toffe activiteiten, shows en entertainment bij en je bent ready to LIVE LOUD! De festivalcamping is en blijft gewoon de absolute nummer één, met allerlei gekkigheid en onverwachte party’s”

LEES OOK: Deze geheime activiteiten op de Decibel outdoor camping kende je nog niet

Maak je klaar voor Decibel outdoor 2020 – the Loudest City on Earth!

Decibel outdoor 2020 zal vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus plaatsvinden op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Kaarten zijn nu al verkrijgbaar via de officiële website van het evenement, waar je ook meer informatie over deze editie kunt vinden.

Bekijk hieronder alvast de Hard News TV aflevering van de 2019 editie ‘LIVE LOUD’, waarin we onder andere de legendarische camping bezochten, interviews hadden met Atmozfears, Deetox & vele bezoekers én je een voorproefje van het grootste Decibel showspektakel geven.

Omslagfoto via officiële website B2S

Reageren