Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Decibel outdoor is al jarenlang een vaste prik in de feestagenda, maar ook in deze bizarre tijden kunnen we gelukkig nog thuis meegenieten van het festival. Op zaterdag 22 augustus zal het hardere stijlen-evenement 7 uur lang de lucht in gaan, waarin ze met een behoorlijk rijtje artiesten en specials vooruit kijken naar betere tijden: Decibel outdoor 2021!

LEES OOK: Dit was Decibel 2019, op รฉรฉn van de mooiste festivallocaties in Nederland

Normaal gesproken komen er jaarlijks tienduizenden fans van over de hele wereld naar de Beekse Bergen, waar meer dan 25 podia verdeeld over drie dagen te vinden zijn. Organisatie B2S laat weten dat je daarom ook van alles van het festivalterrein gaat terugzien tijdens de ‘STAY LOUD’-stream en pakt hier flink voor uit.

Zo word je terug in de tijd genomen met The Pitcher en Panic & Promo tijdens The Sound of Decibel by Desperados en is het gekste circus van de Pussy lounge Madness van de partij met Paul Elstak, Darkraver, The Viper en Ruthless. Bovendien gaan we tijdens STAY LOUD ook langs de Holy mainstage, waar Brennan Heart, Ran-D en Sub Zero Project optreden, waarbij Frequencerz & Rejecta samen een unieke Sunset Session verzorgen als vooruitblik op volgend jaar. Radical Redemption en Warface & Rebelion gaan een tandje harder in Raw Religion, wat B-Front samen met pianiste Pleuni afsluit met een akoestisch intermezzo en een heuse primeur. Traditiegetrouw eindigt Decibel outdoor met een Hardcore Mayhem, met Tha Playah en Deadly Guns. Bekijk de line-up hieronder!

En dit is nog niet alles, want Decibel heeft daarnaast een hoop specials op het programma staan. De nieuwe merchandise-collectie gaat tijdens de stream gepresenteerd worden met een fashion show op de hoogste versnelling, en zelfs de line-up van Decibel outdoor 2021 wordt die dag bekendgemaakt. En natuurlijk eindigt de stream met een keiharde eindshow, zoals je van het festival gewend bent.

Er gaat ontzettend veel gebeuren tijdens de Decibel livestream: STAY LOUD!

Bovendien is dit de eerste hardere stijlen stream waarbij publiek aanwezig is: deze gelukkigen konden de afgelopen week deze unieke ervaring winnen en de opnames bijwonen. STAY LOUD zal uitgezonden worden op zaterdag 22 augustus van 17:00 tot 0:00 en is te zien via live.b2s.nl.ย “When our basic needs of LIVING LOUD have been taken away, the only way to keep our head up is to STAY LOUD in any way we can!”

Stay Loud line-up:

The Sound of Decibel by Desperados: The Pitcher // Panic & Promo
Partystarter by Desperados: Zany
Pussy lounge Madness: DJ Paul Elstak // The Darkraver // Ruthless // The Viper
Holy Mainstage: Brennan Heart // Ran-D // Sub Zero Project
Sunset Session: Frequencerz & Rejecta
Raw Religion: Warface vs. Rebelion // Radical Redemption
Acoustic Intermezzo: B-Front & Pleuni
Hardcore Mayhem: Tha Playah // Deadly Guns
STAY LOUD tribute: The endshow

Omslagfoto via website B2S / Decibel outdoor

Reacties

  • Patrick 06 augustus 2020 - 20:20

    Wie is pleuni

    Quote

Reageren