Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Decibel outdoor pakt groots uit voor de 20e editie met het grootste weekend uit de geschiedenis. Zet je schrap: deze week wordt namelijk de line-up van DB#20 onthuld met 30 stages en meer dan 300 artiesten. Een weekend dat je niet wil missen, want de keuze voor een verblijf in THE LOUDEST CITY is deze zomer enorm. 

LEES OOK: Supersized Kingsday presenteert royale line-up vol hardere stijlen: “Code oranje!”

Dit jaar viert organisatie B2S een enorme mijlpaal: 20 edities van Decibel outdoor. Tienduizenden bezoekers genieten een weekend lang van een overvol programma, vele activiteiten en een indrukwekkend aantal afterparty’s. Van de uitgebreide vrijdag tot SAVAGE SUNDAY; zo zijn er extra veel DB#20 specials te vinden en heeft The Ultimate City Trip hagelnieuwe opties. De Beekse Bergen is misschien wel de meest geschikte locatie om alles uit een festivalweekend te halen!

Volgens velen vind je een weekend zoals dat van Decibel nergens anders: de beroemde safari-huisjes op het Ravers Resort of de gloednieuwe Decibel City Hotel zijn stuk voor stuk van luxe voorzien en op loopafstand van het festivalterrein. Bovendien lopen hier zelfs wilde dieren (zoals giraffen) in je achtertuin. Dus ook als je geen echte kampeerder bent, dan zijn er genoeg mogelijkheden om in meer luxe en comfort een heel weekend te verblijven.

decibel 2023 ravers resort ravers paradise

Ben jij wél zo’n die-hard kampeerder en heb je je vriendengroep liever bij elkaar? Dat kan, want met 10 tot 25 personen kunnen jullie terecht bij de beruchte Friends Fields. Inclusief een eigen straatnaambordje hebben jullie een eigen stukje grond op Ravers Paradise of Ravers Resort! En wil je kamperen, maar hou je niet van sjouwen? Dan heeft Decibel verschillende vooropgezette tenten met slaapzakken en luchtmatrassen voor je: check welke optie het beste bij jou past.

Wat is het verschil tussen Ravers Paradise en Ravers Resort ook alweer?

Bij Ravers Paradise kan je 24/7 ALL OUT! Dit is de camping waar alle afterparty’s en activiteiten worden georganiseerd. Houd je meer van rust, dan is Ravers Resort de betere optie voor jou. Als je op Ravers Resort verblijft, kun je nog steeds de feesten en activiteiten op Ravers Paradise bezoeken.

Decibel viert indrukwekkende mijlpaal tijdens 20e editie: “Who’s ready to go BIGGER, BETTER, LOUDER!?”

Decibel outdoor vindt plaats vanaf vrijdag 18 t/m zondag 20 augustus 2023 op de Beekse Bergen. Ga voor alle beschikbare accomodaties, tickets en andere mogelijkheden naar de officiële website van het festival. Aanstaande woensdag wordt de volledige line-up met meer dan 300 artiesten onthuld.

Omslagfoto via Facebook-pagina Decibel outdoor / B2S

Reageren