Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Zet het alvast in je agenda: Decibel outdoor keert volgend jaar terug naar de Beekse Bergen op 16, 17 en 18 augustus 2024. De WKND SALE is gisteren van start gegaan, dus bereid je voor op een bruisend weekend met al jouw favoriete artiesten, de beruchte pre-parties en andere talloze hoogtepunten. “We are always CRAVING more DECIBELS!”

LEES OOK: Enter the raging city – dit was de zaterdag van Decibel outdoor 2023

De ticketverkoop van een van de gezelligste weekenden van het jaar, Decibel outdoor, is gisteren van start gegaan. Wil jij drie volledige dagen gas geven bij de mainstage, alle DARK HOURS meemaken, genieten van meerdere eindshows en aanhaken bij alle parades? Sla dan nu je slag en haal die weekend tickets in huis voordat ze uitverkocht zijn.

WKND tickets kopen voor Decibel outdoor

Er zijn volop keuzemogelijkheden als het gaat om het kopen van WKND tickets. Je kunt gaan voor Full Festival-tickets, waarmee je alleen toegang tot het festival hebt (zonder verblijf op de camping). Voor hardstyle liefhebbers die willen overnachten op de Beekse Bergen, zijn er verschillende opties. Wil je liever kamperen op de Lakeside Camping of de Comfort Camping? En kies je voor een van de Pre-setup tenten, of trommel je al je vrienden op en halen jullie tickets voor het Friends Field in huis?

Zelfs als je niet van plan bent om tussen de hoge bomen van de camping te overnachten, zijn er genoeg mogelijkheden om wel het hele weekend mee te maken. Dit jaar is het namelijk ook weer mogelijk om een accommodatie bij de Beekse Bergen te boeken. Ook het Decibel City Hotel en andere Hotel Packages zijn weer beschikbaar.

Benieuwd wat je kunt verwachten van een volledig weekend in de LOUDEST CITY ON EARTH? De kleurrijke aftermovie van vorig jaar is nú te bekijken.

“Tens of thousands of HARDER STYLES fanatics come together to LIVE LOUD, led by the POWER OF THE KICK”

De reguliere WKND-verkoop is inmiddels van start gegaan, dus je kunt nu jouw felbegeerde WKND-tickets, reispakketten en accommodaties bij Beekse Bergen veiligstellen via de officiële website. “Do you dare to become one with your surroundings and join us on an EPIC journey through sound?”

Is drie dagen feest voor jou iets te veel van het goede? Dagtickets zijn pas te koop tijdens de reguliere ticket sales op 23 februari 2024. Als je eerder toegang wilt krijgen tot de verkoop van zaterdag- en SAVAGE SUNDAY-tickets, dan kan je je nu al inschrijven voor de Regular loyalty sale, die plaatsvindt op 19 februari 2024. Inschrijven voor early access doe je hier.

Reageren