Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het lijkt erop dat het einde van de corona-ellende in zicht begint te komen en Decibel outdoor is hoogstwaarschijnlijk het eerste weekend waar we in Nederland naar uit mogen kijken. Een tijd waarin we eindelijk weer kunnen feesten, onder genot van 25 stages en drie dagen vol met hardere stijlen op de Beekse Bergen.

LEES OOK: Decibel outdoor: “Augustus lijkt het licht aan het einde van deze eindeloze tunnel”

Met de stijging van het aantal vaccinaties en zelfs een kwart minder besmettingen in Nederland deze week, krijgt de (evenementen)wereld weer een sprankje hoop. Decibel outdoor staat in ieder geval volledig in de startblokken, because it’s almost time to LIVE LOUD again.

Tijdens Decibel outdoor geniet je van drie dagen aan het beste binnen de hardstyle en hardcore met meer dan 250 artiesten, op één van de mooiste festivallocaties die we kennen. 24/7 feesten op Ravers Paradise, misschien wel één van de tofste campings volgens fans. Het gaat dan ook hard met de kaartverkoop: zo zijn de meeste accomodaties op zowel Ravers Paradise als Ravers Resort al uitverkocht, maar zijn er gelukkig nog enkele opties beschikbaar.

Decibel outdoor: “We’ve got you covered with the ultimate harder styles holiday: three full days of beats, kicks, snares and melodies!”

Decibel outdoor 2021 staat op de planning vanaf 20 augustus. Voor tickets en meer informatie, ga je naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Decibel outdoor

Reageren