Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Defqon.1 heeft met de afgelopen editie opnieuw de records verbroken. Voor het eerst in de geschiedenis konden de bijna 100.000 bezoekers vier dagen lang genieten van het grootste hardere stijlen festival ter wereld.

LEES OOK: Sub Zero Project pakt uit met nieuw album: “Renaissance of Rave”

“Defqon.1 2022 was wat ons betreft de beste editie ooit”, aldus Jonas Schmidt (Creative Director bij Q-dance) over het grootste festival in de scene. “We zijn dan ook heel trots en dankbaar dat dit na drie lange jaren is gelukt. De toevoeging van de vierde dag heeft al onze verwachtingen overtroffen; het gaf mensen meer tijd om de wereld van Defqon.1 te ontdekken en om te temporiseren.”

Bezoekers genoten volop en er was ontzettend veel te doen: met meer dan 300 artiesten op de timetable en nog veel meer activiteiten zoals de Warrior Workout. “Uiteindelijk is alles wat we bedacht hebben nagenoeg perfect gelukt, van gevestigde momenten zoals POWER HOUR en The Endshow tot nieuwe showmomenten en andere experimenten waar direct duizenden bezoekers op afkwamen. Overal waar ik kwam zag ik blije bezoekers en de sfeer was overal op het terrein fantastisch. Het is niet voor niets dat we het festival afsloten met ‘This Is Who We Are’; we hebben dit weekend weer laten zien wie we zijn en waar we voor staan als scene.”

“4 days of madness, 1 legendary tribe. Thank you for your everlasting dedication. This was Defqon.1 Primal Energy!”

The Closing Ceremony met Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers, of Peacock in Concert in een volgeladen BLACK… Het was 4 dagen gekkenhuis. Wat was jouw favoriete moment van het afgelopen Defqon.1 weekend?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Defqon.1 Festival (@defqon1)

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren