Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Afgelopen weekend was de Nederlandse editie van Defqon.1. Zoals iedereen weet werd het anthem van dit gigantische festival verzorgd door de heren van Project One. Echter is de Nederlandse editie niet de enige Defqon.1: Australië behoort ook tot de vaste prik in de Q-dance evenementenparade. Tijdens The Closing Ceremony werd bekend wie de eer voor DQ AUS toekomt.

Tijdens de set van Coone op The Closing Ceremony op de zondag van Defqon.1 2018 werd bekend dat hij de uitverkorene was om Defqon.1 Australia te voorzien van een anthem. Nadat de Belgische Coone in 2014 het anthem mocht maken van de Nederlandse versie van Defqon.1, Survival Of The Fittest, was het nu tijd voor een Australisch anthem. Tijdens Coone’s moment op de main kwam een gigantische Australische vlag over het publiek van de RED, om nog maar eens duidelijk te maken wat er aan de hand was. Dit fragment van de livestream is hieronder te vinden.

Coone verantwoordelijk voor Defqon.1 Australië anthem

Coone volgt met dit anthem in het rijtje van D-Block & S-te-Fan in 2017, Audiofreq, Code Black en Toneshifterz in 2016 en Frontliner en Dillytek in 2015 op. Het is nog even wachten tot Coone zijn anthem in Sydney mag draaien, Defqon.1 Australia vindt namelijk op 15 september plaats.

Omslagfoto via Rossumedia 

Reageren