Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

De Defqon.1 line-up is er ieder jaar weer eentje waar mensen met smart op zitten te wachten. Maar Q-dance organiseert dit evenement niet alleen in Nederland. Dit jaar wordt voor de tiende keer Defqon.1 georganiseerd aan de andere kant van de wereld, in Australië.

LEES OOK: ‘De beruchte Defqon.1 brug is er weer klaar voor

Zojuist maakte organisatie Q-dance de line-up voor de Australische versie van het evenement bekend. Met meer dan 50 artiesten verdeeld over vijf stages, die ook allemaal iconisch een kleur als naam dragen, zoals RED, BLUE en MAGENTA, is ook dit festival er eentje waar Australiërs maanden naartoe leven. Er zijn enkele opmerkelijke sets die op het festival bij te wonen zijn: voor de tiende editie is er een 20 Years Of Endymion set, voor de klassiekers komt er The Ultimate Qlassics Set van Josh & Wesz en als klapper op de vuurpijl is er de Defqon.1 Legends Presents: A Decade Of Dedication set.

De volledige line-up is HIER te bekijken

Dit is de volledige Defqon.1 Australië 2018 line-up

Deze editie van het evenement in the land down under vindt plaats op 15 september. De tiende verjaardag belooft één groot feest te worden met meer dan 50 artiesten op vijf verschillende podia. Daarnaast zijn er ook drie DJ contests en een producers contest. Jij hebt dus ook de kans om deel uit te maken van het festival. Volg voor meer informatie de socials van Q-dance en meld je aan voor het evenement.

Omslagfoto via Q-dance

Reageren