Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Defqon.1 komt met een nieuwe belevenis om de aanloop naar het grootste hardere stijlen festival ter wereld af te trappen. Tijdens The Kick-off blikken we terug op Primal Energy en wordt de eerste informatie onthuld over het aankomende thema én anthemmaker(s).

LEES OOK: Defqon.1: “Weekend Warriors, a challenge of greatness awaits”

Het is nu al aftellen geblazen voor Defqon.1, dat met The Kick-off alvast de stemming gaat zetten voor het laatste weekend van juni. Er staat ook aankomend jaar veel op de 4-daagse planning voor de 100.000 bezoekers en dit wordt in deze show – die voor iedereen gratis te bekijken is – uitgebreid geïntroduceerd.

Defqon.1 The Kick-off heeft de premiere van de Primal Energy aftermovie en POWER HOUR 2022, maar blikt ook alvast vooruit. Zo zal de anthemmaker (of anthemmakers?) nu al worden onthuld, krijgen we een sneak peak over het aanstaande thema en wordt alle informatie over de kaartverkoop aangekondigd.

“Your Defqon.1 journey begins with The Kick-off”

Defqon.1 The Kick-off wordt op donderdag 20 oktober om 20:00 uitgezonden via Q-dance Network. Speciaal voor de DEDIQATED-members wordt er ook een borrel tijdens ADE georganiseerd in Amsterdam: hiermee kun je samen met een vriend(in) deze show met een speciale Defqon.1-ervaring beleven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Defqon.1 Festival (@defqon1)

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren