Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar nu heeft Q-dance dan eindelijk het officiële anthem laten horen in ‘The Release’ voor Defqon.1. ‘One Tribe‘ is gemaakt door niemand minder dan KELTEK, Phuture Noize en Sefa

LEES OOK: Dit is alles wat je moet weten over Defqon.1 2019 – One Tribe

Tijdens het Q-dance evenement WOW WOW werd al onthuld dat het anthem zou worden gemaakt door 3 DJ’s. Eerder in de geschiedenis van Defqon.1 is het nog niet voorgekomen dat er een gezamenlijk anthem werd gemaakt door 3 artiesten met zeer uiteenlopende muziekstijlen.

Wat we wel hebben gezien in bijvoorbeeld 2012 was dat Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers samen verantwoordelijk waren voor het anthem, zij hebben qua muziekstijlen dan ook zeker gelijkenis. Wat we daarnaast vorig jaar zagen was dat er van het anthem ‘Maximum Force’ verschillende edits waren gemaakt.

Dit jaar is het dus voor de allereerste keer een anthem met verschillende muziekstijlen, van hardstyle tot frenchcore, en is het ze zeker gelukt om er iets moois van te maken. Wat opvalt is de lengte van het anthem: deze is namelijk ruim 9 (!) minuten. Onderaan het artikel kun je het anthem beluisteren.

Defqon.1 anthem ‘One Tribe’ door KELTEK, Phuture Noize en Sefa

Defqon.1 Festival 2019 – One Tribe vindt plaats in het weekend van 28 t/m 30 juni in Biddinghuizen. Voor de pre-registratie en meer informatie ga je naar de officiële site van Q-dance. Voor een overzicht van wat er allemaal bekend is gemaakt over Defqon.1 2019 tijdens ‘The Release’ kun je naar de Hard News socials gaan.

Omslagfoto via website Q-dance 

Reageren