Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Defqon.1 heeft met de aanstaande editie in aantocht zojuist de uitzenddatum van The Release bekendgemaakt. Met de toegevoegde vierde dag van het festival is het programma groter dan óóit en valt er meer dan genoeg te bespreken: hoog tijd dus voor de onthulling van de volledige line-up én ‘groot nieuws over het anthem’.

LEES OOK: “De Defqon.1 RED stage is een extra dag geopend en de UV wordt een ‘all harder styles live’ stage”

Veel fans kijken heel het jaar door uit naar Defqon.1, maar zodra The Release bekendgemaakt wordt, dan weet je dat het écht aftellen is geblazen. “Defqon.1 zal voor het eerst vier dagen duren en The Release laat onze fans zich op een unieke manier voorbereiden op de grootste editie van het festival tot nu toe”, laat Jonas Schmidt (Creative Director van Q-dance) weten. “De toevoeging van Fresh Friday (de nieuwe volledige festivaldag van Defqon.1) verandert de status-quo van het festival volledig, dus we raden alle Weekend Warriors aan om The Release te kijken.”

Naast alle informatie over bijvoorbeeld het vernieuwde programma, komt ook het Defqon.1 ‘Primal Energy’ anthem uitgebreid aan bod tijdens de show met E-Life en Audiofreq als hosts. D-Block & S-te-Fan brachten het anthem uit in aanloop naar de editie van 2020, maar hebben nooit de kans gekregen om deze (met inmiddels meer dan 12 miljoen streams) op het grootste hardere stijlen festival ter wereld te draaien. Wat er precies met het Defqon.1 2022 anthem gaat gebeuren, ga je dus tijdens The Release horen – samen met alles wat je over het festival moet weten.

Bovendien heeft Q-dance een nieuwe aftermovie gemaakt, met nog nooit eerder vertoonde beelden van de vorige edities. Hierin is ook een hoop gloednieuwe muziek te horen: deze zijn dus voor het eerst te horen in deze première tijdens The Release.

Defqon.1 maakt met The Release de volledige line-up bekend, belangrijk nieuws over het anthem en nog veel meer verrassende details

Zet donderdag 10 maart dus maar in je agenda, want dan is The Release vanaf 20:00 voor iedereen gratis te bekijken via Q-dance Network en YouTube. Defqon.1 2022 – Primal Energy vindt plaats vanaf donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni: de laatste tickets voor de vrijdag en zondag van het festival zijn vanaf volgende week verkrijgbaar via de officiële website.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Defqon.1 Festival (@defqon1)

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 / EDM Kevin

Reageren