Michael Diks
Door Michael Diks

Terwijl de strijd van de vorige dagen zijn sporen heeft nagelaten, ontwaken de weekend strijders op Defqon.1 Sunday voor de laatste veldslag. Voor het eerst worden zij dit jaar bijgestaan door verse krachten die de eindstrijd mee zullen binnenhalen. Gezamenlijk zullen deze manschappen zij aan zij feesten met dat ene doel in gedachten; Defeat never, VICTORY FOREVER!

Normaal is de zondag een dag om uit te brakken, bij te komen van de avonturen van het weekend en wellicht een verplicht bezoekje aan oma. Daar kan nu een streep doorheen! De zondag van Defqon.1 opent nu ook voor bezoekers die zich één dag in de strijd willen werpen en is de ultieme samenkomst van liefhebbers van de hardere stijlen. Dit is het strijdplan voor de zondag, waar ook jij je bij kunt aansluiten!

defqon 1 defqon1 defqon.1 sunday zondag tickets chill hardstyle rawstyle q-dance qdance q dance

Sunday Morning Specials

Een heldere geest zorgt voor een beheerst strijder. Daarom kun je jezelf aansluiten bij een van de specials op de zondagochtend. De Warrior Workout op GOLD zorgt er voor dat je volledig ‘pumped up’ bent en klaar om de laatste dag glorieus door te komen. Wil je liever je hersenen in beweging brengen met al jouw kennis over Defqon.1, zodat je met een scherp oog de zondag tegemoet treedt? Verzamel dan je vrienden en doe mee aan de Defqon.1 Quiz op de Big Chill.

Noisekick’s The Final Sitdown

Op zondagochtend ontwaken, ontbijten en naar de kerk. Het is een ochtendritueel wat voor sommigen een vast onderdeel is in de wekelijkse routine. Op Defqon.1 wordt dat net iets anders aangepakt. Daar trekken de die-hards niet hun zondagse kleren aan, maar wordt het pak vervangen door een volwaardig ravers-outfit met de Air Max strak om de voeten. De kathedraal waar de ochtendmis plaatsvindt is geen kerk; dit jaar is de majesteuze BLACK area het decor en de pastoor is vervangen door een extremere voorganger: Noisekick. Sinds enkele jaren ontwaken vele Weekend Warriors op de zondag voor de Terror Sitdown Concert en dit jaar keert dit element voor de laatste keer en groter dan ooit terug voor The Final Sitdown. Dit mag je niet missen.

Defqon.1 Sunday

Na de ochtendrituelen is het tijd om de heilige grond van Defqon.1 vol vertrouwen tegemoet te treden voor de strijd die de overwinning moet opleveren. In verschillende area’s staan de grootste artiesten klaar om de Weekend Warriors voor te gaan in de slag. De beste RAW artiesten vormen de voorhoede in de BLUE en INDIGO, terwijl je in de MAGENTA en GOLD terug in de tijd gaat. De BLACK, YELLOW en SILVER leiden de hardcore, terror en industrial-fanaten tot grote hoogten en de UV is de place to be voor liefhebbers van euforische hardstyle. Op WHITE krijgen de strijders vrij spel en kun je losgaan op de beste freestyle. Naast alle muzikale fronten zijn er ook andere manieren om jouw zondag compleet te maken. Laat jezelf knippen door de Gabber Barber of smeed jouw ultieme harnas bij de Cardboarders. Geen moment hoef je jezelf te vervelen, de strijd gaat door tot het laatste moment.

defqon 1 defqon1 defqon.1 sunday zondag tickets chill hardstyle rawstyle q-dance qdance q dance

The Closing Ceremony

Wanneer het luchtalarm klinkt voegen alle strijders zich samen en zetten zij koers naar de RED voor The Closing Ceremony. Hier komt de strijd die het hele weekend is gevoerd tot een climax die zijn weerga niet kent. De legendes die Defqon.1 door de jaren heen hebben gevormd tot het festival wat het is nemen de leiding over. In plaats van één, zal Defqon.1 Legends dit jaar maar liefst drie uur zijn, genaamd ’15 Years Defqon.1 Legends. Zoals je wellicht weet bestaat Defqon.1 dit jaar 15 jaar en dit moet groots gevierd worden. Tijdens een drie uur durende set komen de ultieme Defqon.1 Legends naar de RED om hun manschappen in vervoering te brengen. Dit belooft een epische veldslag te worden die lang zal nagalmen in de hardere stijlen. Na deze memorabele voorstelling wordt de eindoverwinning beklonken met een overweldigende lichtshow vol vuurwerk en entertainment. Zodra het signaal “WOW WOW” wordt gegeven, is de overwinning binnen en komt Defqon.1 tot een einde.

defqon 1 defqon1 defqon.1 sunday zondag tickets chill hardstyle rawstyle q-dance qdance q dance

Sluit je aan bij de warriors

De zondag van Defqon.1 mag je niet missen. Er zijn nog een beperkt aantal tickets voor de zondag beschikbaar. Sluit je aan bij de strijd en volg de wegen van Defqon.1.

Tickets voor de zondag zijn verkrijgbaar via deze link. Om op de hoogte te blijven van alle informatie en updates over Defqon.1 Weekend Festival kun je jezelf hier aanmelden voor het officiële evenement.

Defeat never, VICTORY FOREVER!

Reageren