Juno Coolen
Door Juno Coolen

Ryan Biggs, ofwel Delete, plaatste kort geleden een lang en persoonlijk bericht op zijn officiële fanpage op Facebook. Hierin maakt hij duidelijk wat zijn plannen zijn voor het komende jaar én wat hij gaat doen met het materiaal van zijn bekende live-act Delete VIP. De act vindt zijn oorsprong in 2015 tijdens Supremacy in Den Bosch. Delete VIP werd in een korte tijd enorm populair mede door de trouwe fanbase van de Australiër.

Delete Fanpage
Ten eerste geeft hij aan dat hij een grotere bijdrage wil leveren aan zijn fanpage en de community en misschien wel een interview wil doen. Daarnaast wil hij ook meer gebruik gaan maken van middelen zoals Snapchat en Instagram. Ryan merkt dat hij daar veel te weinig mee doet en dat hij op die manier meer persoonlijk contact met de fans kan hebben.

Daarnaast is hij het jaar goed begonnen, doordat hij is gestopt met drinken. Door dit te doen, merkt hij een enorme vooruitgang van zijn gezondheid en is hij een stuk gelukkiger geworden, wat weer een positieve invloed heeft op zijn motivatie en creativiteit.

Collabs in 2017
Delete vertelt dat 2017 tot op heden zijn grootste jaar gaat worden. Hij heeft hij nog een aantal samenwerkingen op het oog, maar die maakt hij vooralsnog niet bekend. Wel kan hij vertellen dat een samenwerking buiten de hardstyle zal vallen. Echter, hij wil, in tegenstelling tot vorig jaar, vooral de nadruk op zijn solo materiaal gaan leggen dit jaar.

VIP Edits
Tot slot wil hij zijn VIP edits uiteindelijk gaan delen, maar ze op dit moment nog even exclusief houden. Inmiddels bekent hij: ”I have over 30 of them and as that number grows, I will have to do something with them!” Het idee is om zijn edits steeds te ontwikkelen en de VIP edits up-to-date te houden, maar dit maakt het dus moeilijk om alles te delen, want dat zou de schoonheid van de act kunnen beschadigen.

Al met al wil hij ervoor zorgen dat dit het beste jaar tot dusver gaat worden. We zijn in ieder geval razend benieuwd waar hij dit jaar allemaal mee gaat komen.
”Together, let’s make 2017 unforgettable!” – Ryan Biggs

Reageren