Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

De mannen van Deluzion hebben een enorm succesvol jaar achter de rug. Ze stonden onder andere op Decibel Outdoor, Dominator, de BLUE van Defqon.1 en Masters of Hardcore, en draaien dit jaar voor de tweede keer op Supremacy. Niet vroeg in de middag, zoals vorig jaar, maar op een prime-time tijdslot waar voorgaande jaren namen als D-Sturb, Warface en Rooler stonden. Voor aanstaande Supremacy heeft Deluzion dan ook flinke plannen: een gloednieuwe live-act met te gekke visuals, snoeiharde kicks en edits waarmee het dak van de Brabanthallen er volledig af gaat.

LEES OOK: SUPREMACY IN RECORDTEMPO COMPLEET UITVERKOCHT

In 2015 bundelden Bart van den Hanenberg en Max Lenssen hun krachten om samen verder te gaan als Deluzion. Sindsdien is het hard gegaan, en het duo heeft al vele mijlpalen op hun naam staan. Ook op gebied van releases zaten de mannen niet stil – we noemen nummers als ‘Strangers’, ‘Unbreakable’, het recente ‘Zombies’ en een aanstaande collab met Act of Rage. Genoeg platen om een dikke edit van te maken, moeten de mannen gedacht hebben.

Deluzion presents Paranoid

Na hun debuut vorig jaar op Supremacy, komen de mannen dit jaar met een splinternieuwe live-act genaamd Deluzion presents Paranoid. In deze 30-minuten durende liveset wordt de bezoeker vanaf het begin meegenomen in totale paranoia – je gaat dingen zien die je niet kunt plaatsen, je gaat geluiden horen die je doen twijfelen of ze nu van links of van rechts kwamen, en je gaat het gevoel krijgen continu bekeken te worden. Dit wordt gecombineerd met een flink aantal edits en de hardste platen van Deluzion. Kortom: je hebt absoluut geen tijd om stil te staan.

“Paranoia is taking over” 

De première van Deluzion presents Paranoid wordt dus gehouden op Supremacy, maar dit zal niet de enige keer zijn dat deze live-act op het programma staat. Iedere Paranoid-boeking in de toekomst wordt uniek, omdat er voor iedere liveset een nieuwe track gemaakt wordt. Daarnaast worden er natuurlijk ook een groot aantal andere tracks gedraaid, die speciaal voor deze show een dikke ‘Paranoid’-upgrade krijgen.

“They watch my every move,
My mind races, thoughts spinning,
Eyes everywhere, I can’t trust anyone, they’re all out to get me.
Paranoia is taking over.”

Wat je verder kunt verwachten van Deluzion presents Paranoid? Nieuwe kleding, speciale visuals die gedurende de set steeds intenser worden, een speciale ’theme plaat’ en veel lasers, vlammen en vuurwerk. Een gigantisch harde set met veel edits – wij kunnen niet wachten tot we de intro van deze live-act door de speakers van de Brabanthallen horen knallen.

🎙️ Luister nu: Deluzion in PLAFONDDIENST

Wil je meer te weten komen over Deluzion’s nieuwe live-act? Luister dan zeker de nieuwste aflevering van PLAFONDDIENST op jouw favoriete podcast platform. In deze aflevering vertellen de mannen niet alleen meer over Paranoid, maar ook over hoe het duo bij elkaar gekomen is, wat Supremacy voor hen betekent én over de gloednieuwe Minus is More-groepsplaat.

Reageren