Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Maak je borst maar nat dames en heren, want gisterenavond maakten Warface en Frequencerz bekend dat ze wederom bezig zijn met een collab. De voormannen van Roughstate en End of Line Recordings lieten via Instagram weten, terwijl ze aan het genieten waren van een paar flinke hamburgers, dat ze wederom bezig zijn met het maken van een track.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat deze heren samen de studio in duiken. In 2014 kwam deze combinatie al met de track ‘Menace’ voor het eerste album van Warface genaamd ‘Art of War’. Vorig jaar kwamen ze weer samen voor het eerste album van Frequencerz genaamd ‘Medium Rare’. Deze track kreeg de naam ‘Elevate’. Beide tracks waren grote hits dus de verwachtingen voor collab nummer 3 zijn zeer hoog.

warface-frequencerz-hamburgersOver iets minder dan twee maanden is het ook alweer tijd voor Intents Festival. Waar, zoals de meesten van jullie ongetwijfeld zullen weten, deze mannen de immens grote indoor mainstage zullen hosten. Dit zal zeer waarschijnlijk één van de redenen zijn waarom er voor een derde maal aan een collab wordt gewerkt.

Tijdens de hosting worden Frequencerz en Warface ondersteunt door de grootste namen in de raw scene. Zo zullen onder andere de beide live-acts van deze mannen aanwezig zijn: War Force en B-Freqz, maar ook artiesten als Radical Redemption, Ran-D, Crypsis en D-Sturb. Laatst genoemde had vorig jaar een gigantische hit met zijn remix van de eerste Frequencerz/Warface collab ‘Menace’. 

Foto: Q-dance & Warface

Reageren