Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Dit jaar is Devin Wild verantwoordelijk voor het anthem van het grootste hardere stijlen festival van België en afgelopen weekend heeft hij dit nummer al gedraaid. De hardstyle DJ heeft in het verleden ook al anthems voor andere bekende events gemaakt, zelfs al op zeventienjarige leeftijd.

LEES OOK: The Qontinent onthult volledige line-up voor 2019

Devin Wild plaatste video’s van zijn set op Emporium in zijn Instagram verhaal en hierin was ‘The Qontinent’ en ‘Island of Intensity’ te horen. De naam van het festival en het thema van deze editie, dus dit bevestigt wel dat hij dit jaar verantwoordelijk is voor het anthem. Hij is ook één van de headliners en draait zaterdags op de mainstage van het Belgische evenement.

De hardstyle DJ heeft ondanks zijn jonge leeftijd toch al veel ervaring met het maken van anthems. Zo deed hij dat ook al voor festivals als Emporium, WiSH Outdoor en Dreamfields – van die laatste uit dit rijtje kreeg Devin Wild zelfs al op zeventienjarige leeftijd de eer om het anthem te maken.

The Qontinent 2019 anthem geproduceerd door Devin Wild

Het festival vindt plaats in het weekend van 10 augustus in het Belgische Wachtebeke. Ga om op de hoogte te blijven van het anthem naar de Facebook-pagina van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina The Qontinent

Reageren