Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Shockerz staat bekend als één van de topevenementen binnen de raw hardstyle en aanstaande zaterdag zal de Autotron omgetoverd worden tot de grootste bunker ooit voor ‘Chaos Complete’. Ook voor de aankomende editie hebben veel artiesten weer flink wat uren in de studio doorgebracht en zullen dit tijdens Shockerz voor de allereerste keer laten horen. Wij zetten op een rijtje wat je allemaal kan verwachten.

LEES OOK: Shockerz onthult dikke line-up voor ‘Chaos Complete’

Myst: “Playing loads of new tunes”

Niemand minder dan Myst heeft de eer om de Shockerz-bunker te openen en zal de eerste set in Area 1 verzorgen. Via zijn socials liet hij aan zijn fans weten dit zeker niet onvoorbereid te doen: “Shockerz this weekend! Playing loads of new tunes.” 

Bloodlust: “Worked my ass of to make this my best set ever”

De allereerste live set van Bloodlust tijdens Shockerz belooft een bijzondere te worden, als we de End of Line DJ mogen geloven: “I have dedicated my entire life to make this my best performance i have ever done”, zo liet hij weten via zijn socials. “I’ve got 8 new tracks, a live suit, special visuals, live edits and maybe more for you.”

D-Sturb & Act of Rage bereiden zich voor op hun gezamenlijke set

Ook tijdens de gezamenlijke set van D-Sturb en Act of Rage kunnen we wel weer wat nieuwe tracks verwachten. Beide heren waren al eens verantwoordelijk voor het anthem van Shockerz en zullen nu samen achter de draaitafels plaatsnemen. Via hun socials was al te zien dat ze samen in de studio zaten om zich voor te bereiden. Daarbij komt ook nog eens dat D-Sturb’s album Synchronised, één dag voor het evenement gereleased wordt.

Minus Militia… Coming soon!

Door middel van een spectaculaire video werd Minus Militia zo’n twee weken geleden nog toegevoegd aan de dikke line-up voor Shockerz als surprise act. Aangezien ‘Chaos Complete’ het enige evenement is waar The Militia op zal treden tot aan maart 2020, kunnen we weer iets nieuws verwachten. Onlangs postte ze namelijk nog een video op Instagram met de tekst: “Coming soon #Riotmusic”

Malice druk bezig in studio

Ook Malice werkt hard in de studio om tijdens Shockerz weer een keiharde set neer te zetten. Onlangs was via zijn Instagram-story te zien dat hij hard werkt een flink wat nieuwe muziek, die hij maar al te graag wil laten horen tijdens Shockerz.

Fear the Public Enemies!

De raw hardstyle act Public Enemies, bestaande uit Digital Punk en Hard Driver, heeft ook een nieuwe track in petto voor Shockerz. “Who is ready for a new Public Enemies track? We droppin’ it at Shockerz this saturday!”

Killshot X N-Vitral – ‘We Raise Hell’

De unieke combinatie van Killshot en N-Vitral heeft de eer om de Shockerz bunker af te sluiten. Voor hun gezamenlijke set hebben de heren dan ook een collab genaamd ‘We Raise Hell’ gemaakt, die ze op Shockerz voor het eerst zullen laten horen.

Artifact: “Get ready for a lot of new stuff”

Ook Artifact brengt zaterdag nieuwe sounds naar area 2. Er is namelijk een collab met zowel Crypsis als Chain Reaction in de maak, maar of deze in zijn set worden opgenomen is niet bekend. “Get ready for a lot of new stuff“, kondigde de End of Line DJ aan.

Chris One: “Finished 2 live edits just in time for Shockerz”

Tijdens de live set van Chris One zullen 2 gloednieuwe edits door de speakers van de Autotron knallen, maar om welke tracks het hier gaat is aangekondigd. Daarnaast heeft hij ook een nieuwe versie gemaakt van zijn collab met The Purge.

Crossfight has new track to show

“Who wants to hear a teaser of a new Crossfight track tonight?”, vroeg Crossfight in zijn Instagram-story aan zijn fans. De kans is dan ook zeer aanwezig dat hij deze nieuwe productie tijdens zijn set op Shockerz wil laten horen.

D-Verze’s working hard for Shockerz

Gisteren heeft D-Verze zijn nummer ‘Unconditional’ uitgebracht. “It’s only track 1 of the album”, voegde hij daar nog aan toe. Daarnaast geeft hij aan dat hij enorm hard werkt om zaterdag tijdens zijn set op Shockerz meer tracks af te hebben.

Live edit for RVAGE’s live set

“Shockerz is around the corner so tell me of which track I have to make a live edit”, liet RVAGE weten via zijn socials. Hij zal in area 2 een showcase draaien van zijn nieuwe album New Dimension.

Sub Sonik: “Gonna play a new solo track”

Ook Sub Sonik zal niet met lege handen naar de Autotron komen en zal een nieuwe solo track meebrengen. Hij postte namelijk een foto van zijn weekendplanning met de tekst: “P.S. Gonna play a new solo track” 

Shockerz – Chaos Complete zal plaatsvinden op zaterdag 14 december in de Autotron in Den Bosch. Het evenement is volledig uitverkocht, tickets zijn dus niet meer verkrijgbaar.

Omslagfoto van Facebook-pagina Shockerz

Reageren