Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Deze week is het dan toch eindelijk tijd voor een nieuwe editie van Decibel outdoor, waarbij het hele weekend in het teken staat van LIVE LOUD: voor de allereerste keer zal je namelijk 3 volle dagen kunnen genieten van het festivalterrein. Natuurlijk kun je ook weer terecht op de Decibel camping, die binnen de hardstyle community bekend staat als de meest epische weekender van het jaar. 

Wij kregen een top secret sneak peek in de programmering van het aankomende weekend, en kunnen jullie al met zekerheid vertellen dat ook deze editie er weer één voor in de boeken gaat worden. Van spontane party’s tot nachtelijke avonturen, dit zijn de ‘geheime’ activiteiten die jij en je vrienden zeker niet wil missen…

LEES OOK: B2S over de Decibel 2019 mainstage & LIVE LOUD: “Dit is het begin van een nieuwe legacy!”

Vrijdag

Op de allereerste dag van het weekend staat je als bezoeker al meer dan genoeg te wachten. Naast het feit dat het festivalterrein nu óók nog eens voor de eerste keer geopend is en je daar kan genieten op wel drie verschillende stages, staan er wederom de enige epische activiteiten op de camping voor je klaar.

Groots muzikaal onthaal

Traditiegetrouw wordt er gezorgd voor een groots muzikaal onthaal wanneer jij en je vrienden je richting het campingterrein begeven. Onder andere Shockwave, Hypnose en CEAZAR zijn op vrijdag aanwezig om ervoor te zorgen dat jullie de heupjes en voetjes kunnen losmaken voor het bomvolle weekend dat voor de deur staat.

Bestorm het weekend met deze games

Op vrijdag vindt je de allergrootste stormbaan op een festival ooit op niets minder dan het mooie Decibel strand. Met 120 meter is dit de ultieme uitdaging om met je vrienden te bestormen! Daarnaast staan de gamehall en bioscoop weer paraat om voor jullie 72 uur lang op volle toeren te draaien. Nog niet uitgespeeld? Het legendarische twisterspel gaat ook dit jaar al fietsend langs de velden!

Decibel outdoor 2019

LIVE LOUD in de Hangout Club

Een ware Decibel outdoor held komt het weekend natuurlijk officieel inluiden in de Hangout Club. Hij weet als geen ander hoe het publiek hier in de perfecte party mood komt voor alle festivaldagen die hij nog voor de boeg heeft. Als LIVE LOUD je op het lijf geschreven is, kan je de Hangout Club gewoon niet missen!

TOP SECRET: Ook hebben we gehoord dat er ravers druk bezig zijn om op vrijdag een illegale party in het bos te organiseren… Waar, wanneer en hoe weten we nog niet, maar niemand minder dan Dissoactive liet al doorschemeren hier meer van te weten. Hou de bossen van Decibel op vrijdag dus goed in de gaten!

LEES OOK: Decibel wordt bigger, better & longer: “Onze handen beginnen te jeuken bij alle mogelijkheden”

Zaterdag

Zaterdag is natuurlijk dé dag van het weekend, waarbij je op het volledige terrein van Decibel outdoor kan struinen langs de 14 (!) stages die het gehele spectrum aan hardere stijlen vertegenwoordigen. Om deze ultieme festivaldag goed te beginnen is er in de ochtend weer genoeg te doen op de camping!

Early Morning Raven met Panic

Want hoe beter je ochtend te starten, dan tijdens een Early Morning Rave? Niemand minder dan de held Panic zal ervoor zorgen dat alle campingbezoekers spontaan ochtendpersonen worden, met een heerlijke early set om jou en al je vrienden wakker te schudden.

Feeling sporty?

Voor de ravers onder ons die hun festivaldag graag sportief beginnen, staat er ook weer meer dan genoeg klaar: van een beachvolleybal toernooi tot een compleet uitgeruste outdoor gym en het splinternieuwe minigolf toernooi. Ja, je hoort het goed… Zie jij het al voor je? Met je vrienden een balletje slaan in een epische festival setting? Wij zijn erbij!

Sing-off in de Karaokedouche

“Fuck The Voice of Holland, wij hebben onze eigen singing booth!” Op de Decibel camping is niets de gek, wat ook deze activiteit maar weer eens bewijst. In de enige echte Decibel karaokedouche kan je namelijk samen met jouw bestie een ware sing-off houden, om te kijken wie van jullie toch echt dat gouden keeltje heeft.

Zondag

Zorg ervoor dat je zaterdag een goede nachtrust pakt, zodat je ook op deze laatste dag weer optimaal kunt genieten van zowel het festivalterrein als de camping. De Decibel zondagen hebben al vele jaren voor de meest memorabele momenten van het Decibel outdoor weekend gezorgd, en nu we een tipje van de sluier hebben opgevangen van wat jullie allemaal te wachten staat, weten we het zeker… Ook deze dag wordt weer episch.

Paraderen in (hard)style tijdens de Decibel Dance Parade

De gloednieuwe Decibel Dance Parade zal jullie op de hardste manier mogelijk van de camping naar het festivalterrein begeleiden. Freestyle, hardstyle én hardcore zullen hier op drie verschillende wagens & door drie verschillende grootheden in de scene door de speakers geknald worden, terwijl jullie genieten van de ultieme zondag pre-party!

Talloze inflatables tijdens het Floatfest

Voor deze editie introduceert B2S het allereerste Decibel floatfest, waar talloze inflatables het water zullen transformeren in één groot floating island. Samen met de gezellige hosts Deepack & Jason Payne én natuurlijk honderden andere feestgangers maakt dit weer een unieke Decibel party, die je absoluut niet wil missen.

Decibel outdoor 2019

Spitter spetter spater…

Met Frequencerz & Rejecta in het water! Yes, yes en nog eens yes: de legendarische poolparty keert terug. Al pootjebadend staan deze drie heren te wachten tot jullie ze komen vergezellen tijdens een epische poolparty in het Decibel zwembad. Dit is natuurlijk de perfecte manier om de laatste festivaldag in te luiden, en vergeet niet: een inflatable is je entreebewijs. “Wie kan er een bommetje?”

TOP SECRET: De terror foamparty keert dit jaar ook weer terug naar de Decibel outdoor camping! Niemand weet wanneer deze activiteit ineens zal opduiken, máár we weten wel dat je op zondag de sanitaire gebouwen van het terrein goed in de gaten moet houden… 

Decibel outdoor 2019

Decibel outdoor 2019 – the weekend

Alsof je je handen nog niet vol hebt aan de bovenstaande activiteiten, zijn er gedurende het unieke Decibel weekend natuurlijk nog veel meer dingen te beleven. Van tournaments als de bouncing ball race, tot fun and games als de inflatable obstacle course, cinema, barbershop & glitter stand én camping clubs als de Fiesta Bar, Hangout & Breakfast Club. Hou daarnaast je ogen en oren altijd open, want je weet maar nooit wanneer er weer een party opduikt… Decibel outdoor 2019 – the weekend wordt de perfecte plek to LIVE LOUD!

Decibel outdoor zal 16, 17 en 18 augustus 2019 plaatsvinden in Hilvarenbeek. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement, waar je ook meer informatie over deze editie kunt vinden.

Afbeeldingen via officiële website B2S

Reageren